Acte d'inauguració de la facultat del curs 2022-2023

Acte

El passat 14 de novembre, la Facultat de Psicologia va celebrar l'acte d'inauguració d'aquest nou curs 2022-2023 amb la catedràtica de Psicologia Núria Sebastián Gallés.

15/11/2022

La catedràtica va dirigir la conferència "Aprenent dues llengües al bressol: des de la infància fins l'edat adulta"

El passat 14 de novembre, la Facultat de Psicologia va celebrar l'acte d'inauguració d'aquest nou curs 2022-2023. Una de les invitades va ser la catedràtica de Psicologia Núria Sebastián Gallés

La Núria Sebastián Gallés és catedràtica de Psicologia al departament d'enginyeries i TIC a la UPF. Es va llicenciar i doctorar a la UB. Va realitzar estades postdoctorals a l'Institut Max-Planx de Psicollingüística i a l'LSCP-CNRS a Paris. Ha estat investigadora convidada a diversos centres de recerca (Universitat de Pennsylvania o l'ICN al University College de Londres) i, també, ha estat professora convidada a la Universitat de Chicago. Ha rebut diferents mostres de reconeixement internacional, entre les quals destaquen haver estat membre i vicepresidenta de l'European Research Council (ERC) i haver estat nomenada corresponding fellow de la British Academy. A més, és autora de més de 100 publicacions a revistes internacionals, entre les quals destaquen Science, PNAS o el Journal of Neuroscience. Per últim, ha estat coordinadora d'un projecte Consolider-Ingenio 2010 i recipient d'una Advanced Grant de l'ERC.

Durant l'acte d'inauguració, la catedràtica va dirigir la conferència titulada "Aprenent dues llengües al bressol: des de la infància fins l'edat adulta", mostrant els resultats obtinguts amb el seu estudi. Si no vau poder assistir a l'acte, podeu veure aquí la conferència completa.

L'acte va finalitzar amb el Gaudeamus Igitur, interpretat pel Cor de Cambra de la UAB.

Gràcies per ajudar-nos inaugurar el nou curs 2022-2023 de la Facultat de Psicologia!