7è repte 'Mou-te per la UAB' que premia la mobilitat sostenible

Repte Mou-te per la UAB

La setena edició d’aquesta iniciativa ara també permetrà bescanviar quilòmetres sostenibles per descomptes i regals. Les persones ja es poden enregistrar amb l’app Cyclogreen i acumular cicles fins al 12 d'abril.

17/10/2018

El Projecte BiciUAB ha organitzat una nova edició del repte “Mou-te per la UAB”, que enguany inclou una novetat. Els participants, usant l’app Cyclogreen, ara també podran obtenir premis si venen a la universitat caminant, en bici, en patinet, en transport públic col·lectiu i/o compartint cotxe.
 
Cada km recorregut equival a:
 

  • Caminant: 4 cicles.
  • En bici: 2 cicles.
  • En transport públic col·lectiu: 1 cicle.
  • Compartint cotxe: 0,25 cicles.
 
El VII repte “Mou-te per la UAB” consisteix en acumular 60 cicles, fins el 12 d'abril (inclòs). Els participants han d’enregistrar els seus recorreguts a través de l’aplicació Cyclogreen.
 
Es tracta d’una nova possibilitat per a la comunitat universitària, que ja acumula més de 300 participants i gairebé 300 quilòmetres sostenibles, que representen uns 15 quilograms de CO2 estalviats.

Aquest repte és una iniciativa del Projecte BiciUAB, el programa de serveis i incentius de la universitat que pretén fomentar l'ús de la bici, com a mitjà de transport quotidià.

Participa!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies