30 estades en pràctiques amb ajut a l'estudi per explicar la UAB als futurs UABers

uabers

Convoquem 30 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2024. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 30 de setembre.

14/09/2023

Ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l'experiència? Busquem 30 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

L’estada de pràctiques Esdeveniments de promoció consta de 100 hores de col·laboració entre gener i maig de 2024 i se centra en la participació en activitats i esdeveniments, com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del #VisitalaUAB. L'ajut a l'estudi és de 746€ bruts en total. Oferim 30 places i ens interessa molt trobar estudiants de tots els centres del campus per poder explicar l'àmplia oferta de graus de la UAB. T'has d'apuntar al Nexus, buscant l'oferta "esdeveniments de promoció", o fent clic directament en aquest link: "Estades de pràctiques - Suport als esdeveniments de promoció"

Més informació