Actualitat

Punt de vacunació a la Plaça Cívica

Últims dies per vacunar-se contra la COVID-19 a la UAB

El dimarts, 28 de setembre, serà l'últim dia per vacunar-se de la primera dosi contra la COVID-19 al punt de vacunació instal·lat a la sala annexa al cinema de la Plaça Cívica. Més de 650 persones s'han vacunat sense cita prèvia a la UAB durant aquest mes de setembre.

Servei Estabulari UAB

El Servei d'Estabulari: noves instal·lacions per a la recerca d'excel·lència

L’ampliació i renovació del Servei d’Estabulari, duta terme segons els requeriments de la Generalitat per als centres usuaris d’animals d’experimentació, permetran potenciar la recerca d’excel·lència de la Universitat, captar nou talent investigador i enfortir la transferència i valorització de coneixement.

Congres AEBioS 2021

L'AEBioS organitza el seu 5è congrés per tractar temes de bioseguretat i biocontenció

L'Asociación Española de Bioseguridad (AEBioS) organitza, els dies 29, 30 de setembre i 1 d'octubre, el seu 5è Congrés Nacional a la seu Afundación de Pontevedra.

Els reptes per a la bioseguretat són molts i variats, especialment pels ràpids avenços tecnològics o per la globalització, que facilita l'aparició i ràpida distribució de virus emergents com el SARS-CoV-2. Aquests i d'altres temes del camp de la bioseguretat i la biocontenció seran tractats per experts en la matèria.

Curs de postgrau sobre bioseguretat

10a edició del curs "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció"

Obert el període d'inscripció per al curs d'especialització "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció" (10a edició) que s'impartirà del 31 de gener al 4 de febrer de 2022 en horari intensiu. Aquest curs, organitzat per les facultats de Biociències i de Veterinària de la UAB, compta amb la col·laboració del Comitè de Bioseguretat, de l'IRTA-CReSA i del CRAG. Està preferentment dirigit a tècnics, graduats i professionals del sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari.

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB