Actualitat

Curs de postgrau sobre bioseguretat

11a edició del curs "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció"

Obert el període d'inscripció per al curs d'especialització "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció" (11a edició) que s'impartirà del 30 de gener al 3 de febrer de 2023 en horari intensiu. Aquest curs, organitzat per les facultats de Biociències i de Veterinària de la UAB, compta amb la col·laboració del Comitè de Bioseguretat de la UAB, de l'IRTA-CReSA i del CRAG. Està preferentment dirigit a tècnics de prevenció de riscos laborals higienistes, gestors de laboratori, graduats i professionals del sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari.

Projecte IDAlert

Un nou projecte europeu reforçarà la protecció davant de les amenaces sanitàries emergents

Un consorci de 19 institucions europees en què participa la UAB ha iniciat el projecte IDAlert, amb la finalitat de millorar la capacitat de resposta davant dels patògens que poden provocar epidèmies mundials, induïts pel canvi climàtic. El projecte compta amb un panell multidisciplinari d'experts en zoonosi, epidemiologia de malalties infeccioses, ciències socials, intel·ligència artificial, medi ambient, economia i ciències ambientals i climàtiques.

Nous membres CBS

Aprovada la renovació de membres del comitè de bioseguretat de la UAB

El Consell de Govern ha acordat nomenar a Esther Julián, professora del Departament de Genètica i de Microbiologia, i a Albert Quintana, professor del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, com a nova presidenta i nou vocal, respectivament, del Comitè de Bioseguretat (CBS) de la UAB. Julián pren el relleu al professor Isidre Gibert, que ha estat president des de 2017 fins ara.

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB

Més informació UAB