Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia celebra el GAAD 2023

09 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El 18 de maig de 2023, TransMedia Catalonia, un grup de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitza un webinar en anglès titulat "Accessibility meets Sustainability" per debatre la relació entre l'accessibilitat digital i la sostenibilitat.

Logos GAAD - TRANSMEDIA

El 18 de maig de 2023, TransMedia Catalonia, un grup de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitza un webinar en anglès titulat "Accessibility meets Sustainability" per debatre la relació entre l'accessibilitat digital i la sostenibilitat. El webinar es farà en línia de 14.00 a 15.30. Els ponents presentaran investigacions sobre accessibilitat i sostenibilitat i abordaran temes com ara el disseny universal, el llenguatge fàcil de comprendre o la preparació d’esdeveniments accessibles i sostenibles. Els participants també podran aprofundir en el concepte de “Green Digital Accessibility” (accessibilitat digital verda) i coneixeran totes les novetats sobre el congrés GDA 2023, previst per al 30 de novembre i l'1 de desembre de 2023.

A les 4.00 del mateix dia, Anna Matamala, investigadora principal de TransMedia Catalonia i directora de la Xarxa AccessCat, liderarà una sessió en línia i en català en què es presentarà AccessCat, una xarxa de 12 grups d’investigació de Catalunya que investiguen en accessibilitat a la informació i la comunicació.

Tots dos actes formen part del GAAD, que vol sensibilitzar sobre la importància de l’accessibilitat digital en una societat diversa i inclusiva. TransMedia Catalonia participa en el GAAD des de l’any 2019 i ha organitzat diverses activitats per sensibilitzar sobre l'accessibilitat digital.

Si us hi voleu inscriureu, visiteu la pàgina web del grup: https://webs.uab.cat/transmedia/gaad/

Dins de