Vés al contingut principal

Doctorats

DOCTORAT EN TRADUCCIÓ I ESTUDIS INTERCULTURALS

El programa de doctorat en Traducció i Estudis Interculturals, del Departament de Traducció i d'Interpretació de la UAB, permet que els doctorands es formin en diverses línies de recerca associades a dues grans àrees de coneixement: Traducció i Interpretació, i Estudis d'Àsia Oriental.

El programa és hereu d’un doctorat amb més de vint anys d’història que ha estat reconegut sempre per la seva qualitat, mitjançant la Menció d'Excel·lència o l’antiga Menció de Qualitat. Aquestes distincions constitueixen un reconeixement a la seva solvència cientificotècnica i formadora, així com als investigadors i grups de recerca que hi participen.

El programa posa a l’abast dels doctorands un entorn científic de primer nivell per dur a terme recerca d'excel·lència i ofereix una activitat formativa completa. Dins d’aquesta oferta destaquen el Seminari Permanent de Recerca i Doctorat, el Simposi de Joves Investigadors i l’Escola d’Estiu de Doctorat. Diversos convenis de col·laboració amb altres entitats faciliten la mobilitat dels doctorands, que trobaran un context interdisciplinari i enriquidor per desenvolupar la seva investigació doctoral.

El programa és gestionat per la Comissió Acadèmica, que té la següent composició:

Dra. Inna Kozlova (coordinadora)
Dr. Artur Lozano (representant de l’àrea d’Estudis de l’Àsia Oriental)
Dr. Jordi Mas (representant de l’àrea d’Estudis de l’Àsia Oriental)
Dra. Laura Santamaria (representant de l’àrea de Traducció i Interpretació)

Doctorat en Traducció i Estudis Interculturals