Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Doctorats

DOCTORAT EN TRADUCCIÓ I ESTUDIS INTERCULTURALS

El programa de doctorat en Traducció i Estudis Interculturals, del Departament de Traducció i d'Interpretació de la UAB, permet que els doctorands es formin en diverses línies de recerca associades a dues grans àrees de coneixement: Traducció i Interpretació, i Estudis d'Àsia Oriental.

El programa és hereu d’un doctorat amb més de vint anys d’història que ha estat reconegut sempre per la seva qualitat, mitjançant la Menció d'Excel·lència o l’antiga Menció de Qualitat. Aquestes distincions constitueixen un reconeixement a la seva solvència cientificotècnica i formadora, així com als investigadors i grups de recerca que hi participen.

El programa posa a l’abast dels doctorands un entorn científic de primer nivell per dur a terme recerca d'excel·lència i ofereix una activitat formativa completa. Dins d’aquesta oferta destaquen el Seminari Permanent de Recerca i Doctorat, el Simposi de Joves Investigadors i l’Escola d’Estiu de Doctorat. Diversos convenis de col·laboració amb altres entitats faciliten la mobilitat dels doctorands, que trobaran un context interdisciplinari i enriquidor per desenvolupar la seva investigació doctoral.

El programa és gestionat per la Comissió Acadèmica, que té la següent composició:

Dr. Artur Lozano (coordinador) Dra. Inna Kozlova (representant de l’àrea de Traducció i Interpretació) Dr. Jordi Mas (representant de l’àrea d’Estudis de l’Àsia Oriental) Dra. Laura Santamaria (representant de l’àrea de Traducció i Interpretació)

Doctorat en Traducció i Estudis Interculturals