Vés al contingut principal

Reunió d'inici del Projecte ATHENA

22 feb. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El projecte ATHENA (Bringing Accessibility and Design for All into Higher Education Curricula) ha començat oficialment amb una reunió a Brno, a la República Txeca.

Vandervort Prize de la Society for Military History

El projecte ATHENA (Bringing Accessibility and Design for All into Higher Education Curricula) ha començat oficialment amb una reunió a Brno, a la República Txeca. En el projecte, finançat per la Comissió Europea dins del programa Erasmus + i amb una durada de 30 mesos, hi participa la Universitat Autònoma de Barcelona a través del grup TransMedia Catalonia, liderat per la professora Anna Matamala del Departament de Traducció i d’Interpretació i Estudis de l’Àsia Oriental.

Els socis de les diferents institucions treballaran conjuntament per elaborar una sèrie de recomanacions sobre com incorporar l'accessibilitat i el disseny universal en els programes universitari. El projecte ATHENA té com a objectiu fer costat al sector de l'ensenyament superior per tal que sigui més integrador, innovador i inclusiu.

El Fòrum Europeu de la Discapacitat, que coordina el projecte, i els socis, la Universitat Johannes Kepler de Linz, la Universitat Autònoma de Barcelona, la European University Cyprus, EURASHE i la Universitat de Masaryk han participat en la reunió. Els participants han tractat dels objectius i les principals fites del projecte, a més de prendre decisions importants que marcaran el modus operandi dels pròxims mesos.

El compromís de l'equip per assolir uns resultats que millorin la qualitat de vida és evident. Aquesta reunió d'un dia i mig és la primera de moltes que garantiran que el projecte arribi a bon port.

Per a més informació sobre el projecte ATHENA, poseu-vos en contacte amb Anna Matamala, investigadora principal de TransMedia Catalonia (transmedia.catalonia@uab.cat).

 

Dins de