Iniciació a la Interpretació Teatral

Aquesta activitat ofereix les eines bàsiques necessàries per començar a interpretar peces dramàtiques. S'aprendran les tècniques bàsiques de veu i expressió corporal, la concentració, la lectura i l'anàlisi de textos teatrals, així com la construcció de l’espai dramàtic i la capacitat per improvisar.
 
Informació 17/18
 
Direcció: Màrcia Cisteró
Dates: del 24 d'octubre de 2017 al 17 de maig de 2018
(durant la setmana intersemestral, del 5 de gener al 9 de febrer, no s’impartiran classes.)
Horari: el dimarts i el dijous de 15.30 a 17.30 h.
Preu: comunitat de la UAB 170 €, altres 220 €.

Convalidable per 5 crèdits ECTS.

Atenció novetat! Tots els inscrits a les nostres activitats artístiques podeu inscriure'us sense cost de l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s’acredita l’assistència a 12 activitats culturals programades al Campus de la UAB.

Inscripció on-line del 25 de setembre al 20 d'octubre de 2017 (places limitades)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
 
Nom *
Cognoms *
DNI *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Ets membre de la UAB? *
Estudiant
PAS
PDI
No sóc membre de la UAB
Titulació
Grau
Postgrau
Facultat o Centre d'estudis
Nom dels estudis
Vols rebre l'Agenda de Cultura en Viu mensualment al teu correu electrònic? *

No

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris