Torna la Marató de Debats Ràpids

Marató de debats ràpids 2017

La II edició de la Marató de Debats Ràpids tindrà lloc el 27 i el 29 de juny i el tema d’enguany girarà entorn de la pregunta: La igualtat entre homes i dones és clau per a una ciència rigorosa? L’objectiu de l’activitat és fomentar l’enfrontament dialèctic i, alhora, sensibilitzar la comunitat sobre la igualtat entre homes i dones.

07/06/2017

Arran de l’èxit de la Lliga de Debat Universitària i la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, l’any passat es va decidir apostar per un altre format de debat: la Marató de Debats Ràpids, una nova oportunitat per a fomentar el debat i les habilitats oratòries. És una activitat coordinada i organitzada entre la Unitat de Dinamització Comunitària i l’Observatori per a la Igualtat juntament amb el Projecte FP7 EGERA – Effective Equality in Research and the Academia.

Amb la Marató de Debats Ràpids no només es busca incentivar la participació i el debat, sinó que també es vol sensibilitzar la comunitat universitària sobre la igualtat i l’equiparació de drets entre homes i dones. Per aquest motiu, el tema de la segona edició gira al voltant de la pregunta: La igualtat entre homes i dones és clau per a una ciència rigorosa?  

L’activitat es dividirà en dos dies: el 27 de juny i el 29 de juny. El dia 27 tindrà lloc una activitat formativa que consistirà en l’explicació del sistema de competició, el visionat de la pel·lícula Hidden figures i una xerrada d’àmbit científic. D’altra banda, el dia 29 de juny tindrà lloc la competició, que consistirà en, com a mínim, dos debats entre els equips participants, en funció del nombre d’equips inscrits.
Els equips hauran d’estar formats per un mínim de 2 estudiants i un màxim de 5. La inscripció està oberta fins al 20 de juny.

Us recordem que és una activitat que permet reconèixer 2 crèdits ECTS. Trobareu més informació al web de Dinamització Comunitària.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies