Darrera sessió dels seminaris universitaris d'actualitat laboral d'enguany

Casa de la Caritat, a Barcelona
Foto: Josep Renalias (treball propi).

El dret a la intimitat, la contractació temporal i l'administració pública digital seran els tres temes tractats a les diferents sessions del XIVè cicle de seminaris universitaris d'actualitat laboral, que es desenvoluparà els dies 12, 19 i 26 de maig, a Barcelona.

26/04/2017

Els dies 12, 19 i 26 de maig, tindran lloc les tres sessions del XIVè cicle de seminaris universitaris d'actualitat laboral, que tractaran sobre dret a la intimitat, contractació temporal i administració pública digital. Aquest cicle està organitzat pel Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques de la UAB i dirigit per María José Feijóo, professora titular de dret del treball i de la seguretat social de la UAB.

Totes tres sessions tindran lloc a les 11,30 h, a la Casa de la Caritat de la Diputació de Barcelona (C. Montalegre, 7. Barcelona). A la primera, el 12 de maig, Sara Pose, magistrada de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, oferirà la ponència "Dret a la intimitat en el marc de les relacions laborals". La sessió es desenvoluparà a la sala Plató. El dia 19, a les aules 1 i 2, Carlos Alfonso Mellado, catedràtic de dret del treball i de la seguretat social de la Universitat de València, pronunciarà la ponència "Contractació temporal: jurisprudència europea i aplicació pels tribunals interns".

Finalment, el 26 de maig, el tercer seminari constarà de dues parts. A les 11,30 h, Roger Cots, secretari general de l'Ajuntament de Gavà, oferirà la ponència "L'administració pública digital: canvi de paradigma". I, a les 13 h, Patricia Alonso, tècnica d'organització i desenvolupament de recursos humans de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, tancarà el cicle amb la ponència "Cas pràctic de l'Ajuntament de Mollet del Vallès: 'De camí cap a una nova administració pública'". Ambdues sessions tindran lloc a les aules 1 i 2 de la Casa de la Caritat.

La trobada té un aforament limitat a 40 places que seran adjudicades per ordre d'arribada de les butlletes d'inscripció (cal tramitar la inscripció adreçant-se al Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques) i l'assistència serà acreditada. L'organització d'aquest cicle compta amb la col·laboració de diverses institucions i empreses: Aigües de Barcelona, Ajuntament de Mollet del Vallès, Diputació de Barcelona, Bufet Vallbé i Seguros Catalana Occidente S.A. de Seguros y Reaseguros.

Més informació: XIVè cicle de seminaris universitaris d'actualitat laboral

 

Notícies relacionades

Totes les notícies