Nova edició del concurs ExpoNaturaUAB

Cartell Exponatura

La participació en el concurs fotogràfic, organitzat pel Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE), es prorroga fins al 22 de maig i les imatges s’exposaran el 8 de juny a la Facultat de Biociències.

20/04/2017

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia organitza enguany una nova edició del concurs fotogràfic ExpoNaturaUAB, al voltant de la natura i la biodiversitat, adreçat a estudiants, professorat, investigadors i PAS i obert, per tant, a la participació de tota la comunitat de la UAB. Els participants podran presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema Biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 22 de maig de 2017.
 
Un cop més, aprofitant el marc de les III Jornades de Biorecerca que organitzarà el BABVE i, enguany també la celebració del 10è aniversari de la Facultat de Biociències, el dijous 8 de juny de 2017 es podrà gaudir, a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències, de la nova exposició de les fotografies rebudes i tindrà lloc el lliurament dels premis a les tres millors imatges.
 
El concurs compta amb el suport de la Facultat de Biociències i del Vicerectorat de relacions institucionals i de cultura.
 
Els antecedents
 
L’inici d’aquesta mostra d’imatges sobre natura es remunta al període 1986-1989. En aquells anys, un grup d’estudiants de doctorat, interessats per la fotografia de la natura, va engegar aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències, el Vicerectorat de Relacions Exteriors i de Campus.
 
Al llarg d’aquesta primera etapa,“ExponaturaUAB” va esdevenir una iniciativa dinamitzadora de la Facultat, fomentant la participació i la col·laboració dels membres de la nostra comunitat, des d’estudiants a professors, així com el personal d’administració i serveis. Aquestes quatre edicions inicials de la mostra van ser l’aparador d’un recull divers, notable i fins i tot sorprenent d’instantànies de la natura, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més lúdica.
 
L’any 2016, gairebé 30 anys després de les primeres edicions, des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) es va rescatar aquesta iniciativa, aconseguint, amb gairebé dues centes imatges presentades a concurs, un gran èxit de participació.

Més informació: EXPONATURA

 

Notícies relacionades

Totes les notícies