Nova edició de la #TechPartyUAB

2a TechPartyUAB

Aficionats i professionals dels videojocs s’apleguen del 20 al 23 d’abril a l’Escola d’Enginyeria, a la 2a edició de la #TechPartyUAB. La trobada coincideix amb la final de la conferència est del torneig estatal OG Series University, que acull enguany la Universitat.

19/04/2017

#TechPartyUAB és un punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs interessats en les noves tecnologies, la innovació i les xarxes socials, organitzat pel Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria, amb la col·laboració de la Unitat de Dinamització Comunitària de la Universitat.

La trobada aplega nombroses competicions de videojocs, entre les quals destaca la final regional est del torneig universitari OG Series University, amb els videojocs League of Legends i Hearthstone, que tenen lloc els dies 21 i 22 d’abril i que seran retransmeses en directe.

Aquesta competició va ser creada el 2015 per la plataforma de competicions de videojocs en línia OG Series amb l’objectiu de promoure els eSports entre els universitaris i crear una xarxa d’estudiants interessats en el sector dels videojocs que poguessin competir entre ells, gaudint d’aquesta tecnologia.

El programa inclou també un torneig de Clash Royale, el videojoc de moda per a mòbils, retransmissions de les partides, xerrades sobre els esports electrònics, competicions de minijocs i de jocs de rol i una xerrada sobre desenvolupament de videojocs.

A més, el primer dia de la #TechPartyUAB, tindrà lloc una taula rodona sobre youtubers amb la participació d’Androimers, qui explicarà els seus trucs per a triomfar a la xarxa i amenitzarà el torneig de Clash Royale, que començarà amb posterioritat.
 
Més informació sobre la 2a #TechParty UAB

techparty@enginyeriauab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies