Nou doble doctorat especialitzat en Intel·ligència Artificial

Nou doble doctorat especialitzat en Intel·ligència Artificial

La UAB i la Western Sydney University, amb la col·laboració de l’IIIA, impartiran a partir del curs vinent un doble doctorat en Ciències de la Computació, adreçat a persones interessades en fer carrera investigadora, tant a nivell acadèmic com industrial, en el camp de la Intel·ligència Artificial.

14/12/2016

El doctorat compta amb la participació de destacats acadèmics i professors de l’Institut d’Intel·ligència Artificial (IIIA) del Consejo Nacional de Investigaciones Científicas (CSIC) -ubicat al campus universitari i membre de l’Esfera UAB-CEI- i de la School of Computing, Engineering and Mathematics (SCEM) i el MARCS Institute for Brain, Behaviour and Development de la Western Sydney University (WSU).

El programa de recerca intensiva del curs permetrà als doctorands obtenir una formació puntera per a la seva carrera investigadora, tant acadèmica com professional, en sistemes d’aprenentatge, sistemes multiagent i representació i raonament del coneixement. Serà una formació interdisciplinària que es beneficiarà de les fortaleses i sinergies en recerca de les institucions participants, impartida sota la supervisió de científics i acadèmics que produeixen recerca d’excel·lència, tal com acrediten els reconeixements i les citacions de les seves publicacions i les seves conferències d’alt nivell investigador.

El nou doctorat ofereix un màxim de quatre places per any acadèmic -dos a cada universitat-  i preveu una estada de sis mesos, repartits en un o més períodes al llarg dels tres o quatre anys de durada del programa, al centre partner, per tal de conèixer i compartir la cultura de recerca de totes les institucions implicades.

El curs s’adreça principalment a alumnat amb un sòlid coneixement de temes centrals en ciències de la computació, com el desenvolupament de software, les estructures de dades, matemàtica lògica i discreta, sistemes de programació i sistemes i coneixements computacionals d’un o més temes relacionats amb la intel·ligència artificial. No obstant, també hi poden accedir graduats i postgraduats que els manqui alguna part d’aquests coneixements, però mostrin un potencial prometedor en la matèria.

Els doctorands que cursin el programa obtindran dos diplomes en finalitzar: el de doctorat en Informàtica per la UAB, administrat pel Departament de Ciències de la Computació, i el de doctorat en Ciències de la Computació de la Western Sydney University, administrat per la Graduate Research School.

Les persones interessades en aquest nou programa de doctorat poden contactar amb la UAB en aquest correu electrònic: puyol@iiia.csic.es (professor Josep Puyol-Gruart). Les que vulguin accedir-hi des de la WSU cal que s’adrecin a A.Bogdanovych@westernsydney.edu.au (professor Anton Bodanovych).

Més informació sobre els projectes que es desenvolupen actualment a les institucions que participen al programa:

www.iiia.csic.es

https://www.westernsydney.edu.au/marcs

https://www.westernsydney.edu.au/scem

 

Notícies relacionades

Totes les notícies