Trobada d'universitats per lluitar contra el sedentarisme

GrupTrobadaeuropeaACE

Els dies 15, 16 i 17 de maig, se celebra al SAF i a l’Hotel Campus de la UAB, la quarta reunió de treball del projecte Active Campus Europe (ACE)- després que s'hagin reunit a altres ciutats europees- s'emmarca dins del programa Erasmus Plus, del qual forma part la UAB juntament amb altres 15 universitats de 7 països de la Unió Europea.

10/05/2018

Amb el projecte ACE es vol potenciar unes universitats saludables, afavorint l'activitat física i treballant la dietètica i la salut mental dels i de l'estudiantat sobretot, però també del personal d'administració i professorat.

Els dies 15, 16 i 17 de maig, se celebra a la UAB, la quarta reunió de treball del projecte Active Campus Europe (ACE), emmarcat en el programa Erasmus Plus, del qual forma part el SAF de la UAB juntament amb altres 15 universitats de 7 països de la Unió Europea. La reunió que es farà al SAF i a l’Hotel Campus, té l'objectiu de lluitar contra el sedentarisme dels estudiants universitaris.

Els temes de la reunió es dividiran en dues parts. El primer dia, es reuniran els coordinadors dels diferents grups de treball, per donar una visió general de les seves funcions i els resultats del programa, mentre que els següents dies, la reunió estarà oberta a tots els coordinadors de l'ACE a les universitats participants, i es discutiran temes comuns, així com altres accions.
 
El projecte ACE té com a objectiu principal incrementar les activitats físiques en el dia a dia als espais de treball i de docència universitaris. Està dirigit principalment cap a l’alumnat, però també poden participar-hi altres membres de la comunitat universitària, com el personal d'administració i serveis o el personal docent i investigador. L'objectiu d'aquesta reunió és mostrar el progrés del projecte ACE en diferents universitats per centrar-se en el futur del projecte.

Amb l'ACE es vol potenciar unes universitats saludables, afavorint l'activitat física i treballant la dietètica i la salut mental dels i de les estudiants. Les tres reunions anteriors s’han fet a Turku (Finlàndia), Aachen (Alemanya) i a Londres (Regne Unit).
 

VÍDEO FET PEL SAF DEL PROJECTE ACE A LA UAB


 

Notícies relacionades

Totes les notícies