La Fundació Autònoma Solidària organitza la 5a edició del certamen de relats eròtics per Sant Jordi

Certamen de relats eròtics de la FAS

La celebració de Sant Jordi al Campus comptarà un any més amb el concurs de relats eròtics de la FAS. Les persones que participin en les categories de prosa, poesia o piulada poden guanyar nombrosos premis relacionats amb l’erotisme i la sexualitat. Es podran enviar els textos fins al 16 d’abril.

03/04/2018

El Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària organitza la cinquena edició del concurs literari sobre sexualitat i erotisme, un certamen obert a tot el públic més gran de 16 anys que desitgi participar-hi.

El concurs compta amb tres categories: poesia lliure, prosa (màxim 1.500 paraules) i piulades de 140 caràcters. És possible participar en més d’una categoria i es pot fer en català, castellà o anglès. Tot i que la temàtica és lliure, el jurat valorarà de manera positiva els textos que reflexionin i incorporin una perspectiva relacionada amb la sexualitat i autoimatge saludables.

Els escrits es poden presentar en PDF i signats amb un pseudònim fins al 16 d’abril a programasalut.fas@gmail.com. Totes les persones participants al concurs rebran un premi a la participació format per una llibreta del Programa de Salut i un pack del plaer. A més, els 3 relats guanyadors també s’emportaran el vas isotèrmic de programa. Els guanyadors o guanyadores de cadascuna de les 3 categories es donaran a conèixer el mateix dilluns 23 d’abril en un acte a la Plaça Cívica. El jurat del concurs de relats eròtics estarà format per membres de l’Observatori per a la Igualtat i membres de la Fundació Autònoma Solidària. Si voleu conèixer més detalls sobre el concurs, podeu consultar les bases.

Amb aquesta activitat, el Programa de Salut de la FAS continua treballant i promovent una sexualitat saludable des d'una mirada oberta, personal i informada; una de les seves línies principals d’actuació, juntament amb el consum responsable de substàncies, l'alimentació conscient i la promoció general d'estils de vida saludables des de la informació d'igual a igual i l'apoderament de les persones com agents de canvi de la seva pròpia salut.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies