La tasca social de la FAS arriba a 3.217 persones

Per tal de tancar el curs 2016-2017, la FAS ha fet balanç del curs en un acte de cloenda -moderat pel periodista Jordi Llompart- el 24 de maig, on ha mostrat les dades més rellevants, i han protagonitzat les persones que han participat en les activitats i projectes més novedosos al llarg d'aquest curs. 

15/05/2017

La tasca de la FAS, que l'han dut a terme més de 600 estudiants voluntaris coordinats per un equip tècnic, ha arribat a 43 municipis de Catalunya.

Per tal de fer visible l'acció que ha dut a terme durant el curs, fer-ne balanç i, alhora, donar veu a les persones que hi han participat, la FAS ha organitzat l'acte de cloenda, que s'ha celebrat enguany el dimecres 24 de maig, de 12h a 14h, a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.

La tasca social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a través de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), ha permès arribar aquest curs 2016-2017 a 3.217 persones de tot Catalunya, beneficiàries dels programes sociosanitari 1.196 persones), de justícia (383 persones), socioeducatius (1.354 persones), socials (56 persones) i d'atenció a la discapacitat 282 persones). Aquesta tasca, duta a terme per més de 600 estudiants voluntaris coordinats per un equip tècnic, ha arribat a 43 municipis de Catalunya.

La trobada ha servit per presentar de manera visual i dinàmica els principals resultats del curs. A més, s'ha escoltat la veu i experiència de les persones protagonistes d'alguns dels nous projectes d'aquest curs i d'altres que es consideren rellevants.

A més, de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, i de Jordi Prat, director de la FAS, s'han exposat 5 experiències explicades per 10 protagonistes:

-Óscar Revilla, tècnic de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat que juntament amb Marga Bueno, estudiant de la UAB que explicaran el desenvolupament del Programa Acollida, d'acompanyament a persones refugiades.

-Maite Serrano, directora de l'institut Federica Montseny de Badia del Vallès i Paula Gerrero, estudiant d'Educació i amb beca a la FAS, que donaran a conèixer el programa socioeducatiu Let's Go.

-Roser Viñas, coordinadora del Programa Incorpora de la Fundació Bancària "la Caixa" i Vall Martí, estudiant de la UAB que explicaran la seva experiència i visió del Programa UABImpuls del PIUNE.

-Josep Maria Basart, professor de l'Escola d'Enginyeria i Silvia Puente, professora de la Facultat d'Educació, parlaran sobre la integració del desenvolupament sostenible a l'Escola d'Enginyeria.

-Josep Cid, investigador del Departament de Ciència Política i Dret Públic, i Núria Tomás, tècnica especialista de laboratori a la Facultat de Bioiències i mentora del projecte de la Presó a la comunitat, els quals ens acostaran a aquest programa d'acció social i recerca. 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies