La comissió de mediació, diàleg i conciliació organitza un acte a Barcelona

Entitats de la societat civil catalana, amb la participació de les universitats catalanes, han constituït una Comissió Independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació. El proper 23 d'octubre, la comissió organitza un acte públic a les 12 h, al paranimf de la UB.

18/10/2017

La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, integrada per representants sindicals, patronals, universitats (entre elles, la UAB) i altres col·legis professionals amb la finalitat d’aconseguir una sortida pactada a la situació política de Catalunya, organitza el 23 d’octubre, a les 12 h, al paranimf de la UB, un acte amb l’objectiu de trobar les vies de diàleg i fugir de posicions extremes.

L’acte comptarà amb les intervencions de Joan Elias, rector de la Universitat de Barcelona, que obrirà i tancarà l'acte; M. Eugènia Gay, degana de l’ICAB, que presentarà la Comissió; Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional i directora editorial d’Agenda Pública que conduirà l'acte, i amb les ponències d'Esther Giménez-Salinas, professora de Dret penal i consellera independent de Banco Santanter; Federico Mayor-Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz, exdirector general de la UNESCO i copresident de l’Instituto Universitario de Derechos Humanos, Democracia y Cultura de Paz y Noviolencia (DEMOSPAZ); Francesc Xavier Moreno, professor de la UAB, especialista en mediació; i Milagros Pérez Oliva, periodista.

L’acte serà transmès en directe per streaming a través de l’enllaç: http://www.ub.edu/ubtv/video/crida-dialeg

Per motius d’organització, és necessari notificar l'assistència a través del següent link: https://www.pimec.org/ca/formulari-inscripcio-acte-crida-al-dialeg-comissio-independent-mediacio-dialeg-conciliacio

Totes les universitats donen suport a la comissió de mediació, diàleg i conciliació

Totes les universitats catalanes donem suport a la iniciativa de creació d'una comissió independent de mediació, diàleg i conciliació promoguda pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i altres entitats de la societat civil.

Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Abat Oliba CEU

Més informació: Es proposa la creació d’una comissió de mediació i conciliació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies