La candidatura A ha guanyat les eleccions a la Comissió Permanent del CEUAB

La candidatura A guanya les eleccions a la Comissió Permanent CEUAB

El dia 15 de març, es van celebrar les eleccions per a escollir els nous membres de la Comissió Permanent del Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) i la candidatura A ha estat la guanyadora dels comicis, amb David Montpeyó com a nou president de la Comissió.

16/03/2017

El Plenari del CEUAB estava convocat el dia 15 a votar a les eleccions per a escollir els nous membres de la Comissió Permanent, que tindran un mandat d’un curs acadèmic prorrogable per a un altre més. Dels 59 membres del Plenari del CEUAB amb dret de vot, van participar en les eleccions 49 estudiants. De totes les places, 5 no estaven ocupades i a l’inici del procés electoral 1 membre es va donar de baixa formalment. Per tant, el percentatge de participació ha estat del 92,45 % del total de les places ocupades del Plenari.

Dels 49 vots, 26 han sigut per a la candidatura A —presidida per David Montpeyó— 20 per a la candidatura B —liderada per Cèlia Apple—, 2 han estat vots nuls i 1 en blanc. Entre el 16 i el 17 de març, es poden presentar al·legacions als resultats. El dia 20, en cas que no hi hagi hagut cap modificació, es proclamaran aquests resultats com a definitius.

El CEUAB és el màxim òrgan de representació estudiantil de la UAB i el seu objectiu és fer arribar la veu dels estudiants als òrgans de presa de decisions de la Universitat, per tal de garantir els drets de la comunitat estudiantil. El CEUAB està format per dos òrgans: el Plenari i la Comissió Permanent. Al Plenari, que és on es prenen les decisions, participen 4 estudiants de cada facultat, mentre que la Comissió Permanent, l’òrgan executiu del CEUAB, està formada pel president, el vicepresident, el secretari i fins a un màxim de 10 vocals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies