Juristes i altres experts plantegen com abordar el dret amb perspectiva de gènere

Facultat de Dret

El Centre d'Estudis i de Recerca Dones i Drets organitza, el 19 d'octubre, la seva primera activitat. Es tracta de la jornada "Com expliquem Dret amb perspectiva de gènere(s)?", que aplegarà especialistes de diferents àmbits acadèmics. Tindrà lloc a la sala de juntes de la Facultat de Dret.

05/10/2017

El 19 d'octubre, a la sala de juntes de la Facultat de Dret, tindrà lloc la jornada "Com expliquem Dret amb perspectiva de gènere(s)?". Tractarà sobre el vessant de gènere a la formació jurídica, a la política legislativa o a les resolucions judicials, entre d'altres. Es tracta de la primera activitat que organitza el Centre d'Estudis i de Recerca Dones i Drets. Està coordinada per Esther Zapater, degana de la Facultat, i per María Jesús Espuny, directora del centre.

La jornada serà inaugurada a les 10 h per la vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB, Sara Moreno; per la directora de l'Institut de Ciències de l'Educació, Anna Cros; i per la directora de l'Observatori per a la Igualtat, Joana Gallego. Tot seguit, María Jesús Izquierdo, professora del Departament de Sociologia, pronunciarà la ponència inaugural, titulada "Com hauríem d'explicar dret amb perspectiva de gènere(s)? Eines per a un nou discurs".

La resta de la jornada, comprendrà quatre taules rodones, titulades "El gènere(s) en la formació jurídica bàsica", "El gènere(s) a la política legislativa", "Tractament del gènere(s) a les resolucions judicials" i "Presentació de noves eines per a la docència en Dret amb perspectiva de gènere".

Més informació: Jornada "Com expliquem dret amb perspectiva de gènere(s)?”

 

Notícies relacionades

Totes les notícies