Els Programes Específics per a Estudiants Internacionals baten el rècord d'inscripcions

Estudiants

Els universitaris fan una estada de 15 setmanes a Barcelona, amb classes a Casa Convalescència i al Campus Eixample, dins de la modalitat Programa Preestablert dels Programes Específics per a Estudiants Internacionals.

17/01/2017

La modalitat Programa Preestablert ofereix estades formatives en les que els estudiants fan assignatures impartides en castellà o anglès i tenen l'opció de fer classes de llengua castellana i catalana. A la finalització de l'estada, reben un certificat de la UAB convalidable per crèdits a la seva universitat d'origen.

La xifra de 950 estudiants d'enguany marca un rècord d'inscripcions per al programa Preestablert, que ha experimentat constants augments anuals. El nombre de participants de l'edició 2017 significa un augment de l'11% respecte de 2016, del 27% respecte del 2015 i del 34% respecte el 2014.

Dels 950 estudiants que inicien les classes aquest mes de gener, el 60% fan cursos d'espanyol i català, i les assignatures més triades estan relacionades amb l'àmbit de l'economia i el màrqueting.

Quant a la seva procedència, els tres països que aporten més estudiants són els Estats Units, Alemanya i Xina, tot i que hi ha representació de més de 10 nacions, com ara Austràlia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Egipte, Singapur, Suècia i Taiwan.

Els universitaris acabaran la seva estada el proper 27 d'abril.

Més informació sobre el Programa Preestablert

 

Notícies relacionades

La UAB, present al "Youth Mobile Festival Barcelona" (YOMO)

La UAB serà present al YoMo 2018 (The Youth Mobile Festival), del 27 de febrer al 2 de març, un esdeveniment adreçat als joves d'entre 10 i 16 anys que es fa a La Farga de L'Hospitalet com una part del GSMA Mobile World Congress. L'Escola d'Enginyeria oferirà tallers de tecnologia i demostracions de robòtica en el seu espai. També hi seran presents instituts de recerca que tenen la seva seu al campus de Bellaterra. Llegir més

Totes les notícies