El Servei de Biblioteques estrena web

NovaWebBiblioteques

Coincidint amb l'inici del nou curs acadèmic, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques. A més del nou disseny i de fer-la adaptable als formats que requeriexen els dispositius mòbils, s'ha donat més visibilitat als fons i col·leccions especials.

13/09/2017

El canvi no només suposa un canvi estètic, sinó que també és una transformació profunda en la manera de presentar els recursos, serveis i espais.

Coincidint amb l'inici del curs acadèmic 2017-2018, el Servei de Biblioteques ha estrenat nova pàgina web: www.uab.cat/biblioteques. Es tracta d'un nou espai amb un nou disseny que permet accedir a tots els serveis que ofereixen les biblioteques de la UAB: des de recursos bibliogràfics a fonts d'informació així com qüestions adreçades als investigadors i les seves publicacions en revistes científiques. A més, s'ha fet una pàgina Responsive, que permet que s'adapti el seu format al dels dispositius mòbils.

El canvi no només suposa un canvi estètic, sinó que també és una transformació profunda en la manera de presentar els recursos, serveis i espais, tant de les biblioteques com de la biblioteca digital.

A banda de la pàgina inicial http://www.uab.cat/biblioteques/ la informació s’estructura en 4 pestanyes de navegació.

A la pestanya Què oferim es poden trobar tots els serveis que ofereix tan presencials com virtuals.

A la pestanya Els nostres fons es poden trobar tots els recursos i les eines de cerca necessaris per les tasques docents i investigadores. S’ha volgut donar especial importància als materials singulars amb que compta la biblioteca com ara fons personals i institucionals, col·leccions especials, etc. Aquest apartat inclou un nou servei, un cercador d'espais d'estudi i treball.

La pestanya Estudia i Investiga és un apartat molt novedós on s’han volgut recollir els recursos de que disposa en funció de si s’està estudiant o s’està investigant. D’aquesta manera es vol facilitar la cerca d’informació als usuaris.

I per últim, a Coneix les biblioteques es pot trobar informació sobre les diferents biblioteques de la UAB, les seves publicacions, el seu sistema de qualitat, etc.

El nou web vol potenciar també l’ús de les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, i el contacte amb les diferents biblioteques a través del Pregunta i el Whatsapp.
 

Notícies relacionades

Totes les notícies