El màster oficial en Comptabilitat Superior i Auditoria renova l'homologació per l'examen del Registre Oficial d'Auditors de Comptes

El màster oficial en Comptabilitat Superior i Auditoria anuncia un canvi en la seva homologació que concedeix una nova dispensa genèrica del Bloc 1 en Comptabilitat i Auditoria en superar i obtenir el títol per al curs acadèmic 2017-2018.

27/04/2017

La nova edició del màster en Comptabilitat Superior i Auditoria ha renovat l'homologació per a l'edició del curs 2017-2018. Aquesta regeneració ofereix la dispensa genèrica del Bloc 1 en Comptabilitat i Auditoria que forma part de l'examen del Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC).

L'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Compte, que regula les condicions que han de reunir els programes d'ensenyament teòric per a accés al Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC), ha estat el responsable d'aprovar i autoritzar aquest canvi.

El màster en Comptabilitat Superior i Auditoria pretén formar especialistes en el camp de la comptabilitat i l'auditoria que puguin afrontar eficaçment el treball i la realització d'auditories de qualsevol tipus o dimensió. A més, la titulació possibilita el compliment dels requeriments establerts per realitzar l'examen d'ingrés en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC) segons els criteris establerts pel ICAC.

Més informació sobre els màsters i postgraus de la UAB:
Màster en Comptabilitat Superior i Auditoria
Màsters oficials en Economia i Empresa
Màsters propis i postgraus en Economia i Empresa

 

Notícies relacionades

Totes les notícies