Dia de la dona al SAF

Dia de la Dona al SAF 2018

El Servei d'Activitat Física de la UAB obre les seves portes el dia 8 de març per a celebrar el Dia Internacional de les Dones amb activitats especialment adreçades al públic femení. La inscripció és gratuïta i permetrà l'accés a totes les activitats programades durant la jornada.

05/03/2018

 
El 8 de març de 2018, el SAF celebra el Dia de la Dona i obre a tothom les seves portes per oferir activitats especials adreçades al públic femení i fomentar la pràctica d’activitat física entre les dones.
 
S'han programat un seguit de propostes amb inscripció gratuïta: taller de força per a dones, sessió d'hipopressius, iniciació a BoxTraining, introducció a l'entrenament amb pes lliure i formació en treball de sòl pelvià.

A més, qui aprofiti les portes obertes també podrà gaudir de més de 120 activitats dirigides de la programació habitual i de la totalitat de les instal·lacions esportives del campus: 30.000m2 d’espais interiors i exteriors, com ara pistes de tennis i pàdel, camps de futbol, rocòdrom exterior, piscines, etc. i d’altres complementaris, com zona wellness i aules d’estudi. 

Més informació i condicions al web del SAF www.uab.cat/saf.

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies