Coneixeu el cicle #debatspublicaXXI?

Debats Universitat XXI

El cicle #debatspublicaXXI vol crear tres espais de debat sobre qüestions clau en relació al model d’universitat que es vol pel segle XXI en els quals podran participar tots els estudiants de la UAB. La universitat organitza tres jornades al llarg del curs amb l’objectiu de crear un espai de debat i reflexió conjunta.
 

21/12/2016

#debatspublicaXXI proposa tres debats al llarg del curs sobre qüestions primordials de la universitat pública que es vol construir al segle XXI. És una proposta que s’emmarca dins les línies de treball de l’actual Equip de Govern, les quals parteixen de la promoció dels estudiants com a subjectes actius de la comunitat universitària, juntament amb el PDI i el PAS, i es basen en la necessitat de garantir l’accés a la informació i promoure espais de reflexió sobre temes rellevants per a la universitat.

Amb el cicle #debatspublicaXXI es volen vehicular propostes i inquietuds del moviment estudiantil, com ara l’arquitectura de les titulacions, els drets, deures i garanties de l’alumnat universitari i la participació estudiantil a la UAB. El primer debat es va celebrar el 30 de novembre i els dos temes següents es debatran el 22 de febrer i el 26 d’abril, respectivament.

Aquestes jornades de debat estan obertes a tots els estudiants, PDI i PAS que hi vulguin assistir, ja que l’objectiu és crear un espai de debat i reflexió conjunt entre tota la comunitat universitària. Us animem a participar en aquestes jornades de debat i aprenentatge en què la veu dels i les estudiants és imprescindible per a reflexionar sobre quina universitat pública es vol pel segle XXI. Si voleu tenir-ne més informació, podeu consultar el blog. Participeu-hi!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies