Sala de premsa Premsa i mitjans

“La moviola”, el nou projecte audiovisual per incentivar la participació

Projecte la moviola
“La moviola” és un nou projecte audiovisual que vol potenciar la participació associativa al campus. Impulsat des de la Unitat de Dinamització Comunitària, s’articula al voltant de 14 vídeos que volen explicar l’experiència de formar part d’un col·lectiu amb l’objectiu d’animar la participació.

25/10/2016

Neix “La moviola”, una sèrie audiovisual amb la qual es pretén incentivar la participació en la vida associativa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Impulsada per la Unitat de Dinamització Comunitària, el projecte s’articula entorn de 14 vídeos d’un minut i mig de durada. És a través d’aquesta finestra digital que diferents col·lectius inscrits a elDirectori, el registre del teixit associatiu de la UAB, exposen la seva experiència en el món associatiu i específicament en el col·lectiu on participen. Així, doncs, és a partir de les experiències personals de cada participant, que es persegueix copsar l’essència de la vida associativa de la nostra universitat.

Els 14 episodis de la sèrie s’aniran publicant alternativament amb noves entrades de laInstantània, projecte que es va posar en marxa l’any passat i que, gràcies a l’èxit llaurat, continua un any més per tal de seguir donant respostes a les necessitats de difusió dels col·lectius inscrits a elDirectori.

Els diferents clips que conformen la primera fornada es podran visualitzar al canal de Youtube de la Unitat de Dinamització Comunitària i al blog d’elDirectori. Gràcies a la bona rebuda que ha tingut “La moviola" per part dels col·lectius, es preveu allargar el projecte de cara al curs vinent. Abans, però, caldrà veure la rebuda que té per part del campus.