“Al CRUAB, acostumem a prendre decisions per consens i som capaços de debatre i assolir acords que convinguin a tothom”

Entrevista al candidat a les eleccions a elDirectori CEUABB - CRUAB

Dues candidatures concorren a les eleccions per a representar elDirectori al Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB), que se celebraran el dia 22 de març. No us perdeu l’entrevista a Pau Cano, membre del col·lectiu Club de Rol de la UAB (CRUAB) i candidat a representar elDirectori.

17/03/2017

“Els col·lectius que formen elDirectori mouen un gran nombre d’estudiants i, per tant, és necessari que es tingui en compte la nostra opinió al CEUAB”

Quin col·lectiu t’avala com a candidat representant d’elDirectori?
Em presento a les eleccions del CEUAB amb el Club de Rol de la UAB  (CRUAB), entitat que té com a objectiu donar a conèixer l’oci alternatiu: jocs de rol, jocs de taula, entrenaments de softcombat, cartes Magic, jocs de col·leccionisme, jocs de guerra, etc. Som un col·lectiu força assembleari, organitzem entre tres i quatre assemblees cada any. Els socis organitzen les activitats pel seu compte i la junta només actua per a gestionar problemes o donar suport.
 
Explica’ns una mica qui ets i per què participes al CRUAB.
Sóc estudiant de Física i fa un any que formo part del CRUAB. Vaig conèixer aquest col·lectiu a través d’HvZ (Humans contra Zombis), grup del qual sóc el president. Sempre m’he considerat un friqui i m’interessen molt aquestes temàtiques. Dins del CRUAB vaig començar a tenir més responsabilitat i el setembre en vaig ser escollit vicepresident. Participo al CRUAB perquè m’hi diverteixo, l’ambient és molt agradable i miro de contribuir en tot el que puc.  
 
Què t’ha motivat a presentar-te a les eleccions?
Fora de la universitat també participo en el moviment associatiu; fa tres anys que sóc tresorer d’un agrupament escolta. M’agrada implicar-me allà on pugui contribuir i donar un cop de mà.
 
Com valores elDirectori?
Crec que és una molt bona eina per a potenciar la participació al campus. Tot i això, potser caldria fomentar activitats conjuntes entre els col·lectius. D’altra banda, trobo que hi ha poca participació per part d’alguns col·lectius, no en la vida comunitària, sinó pel que fa a les relacions amb les altres associacions d’estudiants. Crec que hi hauria d’haver més implicació a les reunions mensuals i més comunicació en general.
 
Per què creus important que elDirectori, com a part clau del teixit associatiu de la UAB, estigui representat al CEUAB?
Crec que els col·lectius que formen elDirectori mouen un gran nombre d’estudiants a tot el campus. Per tant, és necessari que es tingui en compte la nostra opinió al CEUAB.
 
Què podeu aportar com a representants d’elDirectori al CEUAB?
El CRUAB és un col·lectiu molt divers, amb estudiants de facultats, graus, edats i opinions polítiques diferents. Acostumem a prendre decisions per consens i, per aquest motiu, crec que som capaços de debatre i assolir acords que convinguin a tothom.

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies