El futur és accessible?

¿El futuro es accesible?

El primer capítol de "Universo sostenible", dedicat a les solucions que desenvolupen les universitats espanyoles en matèria d'accessibilitat, ha comptat amb la intervenció de Jordi Roig, professor del Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics i creador de Mass Factory.

25/06/2018

El microespacio fa un repàs sobre l'evolució de l'accessibilitat que les noves tecnologies poden proporcionar a la ciutadania en general i, especialment, als qui troben certes dificultats en l'entorn, donant a conèixer àrees d'estudi com l’internet de les coses i aplicacions que milloren la vida i l'autonomia dels usuaris.

El professor Roig codirigeix el grup GABiTAP (Grup d'Aplicacions Biomèdiques i Tecnologies per a l'Autonomia Personal) de l'Escola d'Enginyeria i és un dels creadors de l'spin-off  de la Universitat Mass Factory. Aquesta empresa de base tecnològica desenvolupa solucions per a l'accessibilitat urbana especialment pensades per facilitar el seu ús entre col·lectius amb discapacitat intel·lectual, física o sensorial.

La sèrie “Universo sostenible” és un projecte on investigadors de la comunitat científica universitària responen sobre alguns dels grans temes d’interès social. Es una iniciativa del grup de treball d’Audiovisuals i Multimèdia de Crue Comunicació de les Universitats Espanyoles i s'emet per TVE, dins del programa "La aventura del saber".

 

Notícies relacionades

Totes les notícies