Els graus de la UAB milloren posicions al rànquing del diari 'El Mundo'

Estudiants

La UAB ha millorat posicions al rànquing sobre els graus més demandats que realitza any rere any el diari El Mundo. Com a universitat, només és superada per la Complutense de Madrid; i, pel que fa a les carreres,vint graus de la UAB es situen en els cinc primers llocs d'Espanya (cinc d'ells, en primera posició).

12/05/2017

La UAB destaca un any més al rànquing sobre els 50 graus més demandats d'Espanya que elabora El Mundo: ha millorat els resultats del 2016 i ha assolit la segona millor puntuació, només suparada per la Universidad Complutense de Madrid. Concretament, vint graus de la UAB (un més que l'any passat) figuren en els cinc primers llocs de la classificació a les seves respectives categories. D'aquests, cinc han assolit la primera posició: Ciències Ambientals, Ciència Política i Gestió Pública, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques i Veterinària.

A més, s'han classificat en segon lloc els graus de Biologia, Educació Social, Educació Infantil, Educació Primària, Física i Traducció i Interpretació. La tercera posició ha estat assolida pels graus de Biotecnologia i Comptabilitat i Finances. Els graus d'Economia, Llengua i Literatura Espanyoles, Matemàtiques, Periodisme, Química i Terapia Ocupacional s'han situat en quarta posició, i el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments apareix en el cinquè lloc de la seva categoria.

El Mundo analitza cinquanta graus impartits a universitats d'arreu de l'Estat. D'aquests cinquanta, la UAB imparteix trenta-cinc. Els resultats de la classificació es basen en les dades obtingudes a través de les pròpies universitats (sobre la demanda, els recursos disponibles, els plans d'estudis i els resultats assolits, a més d'altres dades de context), qüestionaris per a professors i d'altres indicadors objectius com ara els rànquings internacionals o els informes de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Cadascun d'aquests aspectes pesa, respectivament, un 50%, un 40% i un 10% al resultat final de cada grau.

Més informació: Ranking de Universidades Españolas (El Mundo)

 

Notícies relacionades

Enquestes d'avaluació docent

Enquestes d'avaluació del segon semestre

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2017-2018 corresponents a l’actuació docent del professorat i a les assignatures / mòduls. Ambdues es poden respondre del 7 de maig fins al 8 de juny de 2018. Llegir més

Totes les notícies