Vés al contingut principal

ICTA-UAB Training Weeks

22 jul. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L' ICTA-UAB ofereix un programa d'activitats formatives generals i específiques a través de el programa Maria de Maeztu, de forma anual i a l'inici de cada curs acadèmic (és a dir, setembre-octubre).

Oral presentations and posters_course_Sonia Graham ICTA_UAB

El període d'inscripció es tancarà el 15 de setembre de 2021

Aquestes activitats són complementàries als cursos ia organitzats per l'escola de Doctorat de la UAB per a estudiants de doctorat (que es mostren aquí per a l'any acadèmic 2020-2021) i als Cursos Massius Oberts en Línia (MOOC) accessibles amb credencials de la UAB (per exemple, Coursera i altres que es mostren aquí).

La formació anirà a càrrec d'instructors interns i externs (en funció de la seva experiència), molt probablement a l'ICTA-UAB. El format en línia estarà disponible si la pandèmia COVID-19 empitjorés després de l'estiu de 2021.

Les activitats de formació abasten cursos dedicats a cohorts específiques de doctorat (p. Ex., Disseny de recerca per a estudiants de primer any de doctorat) i altres oberts a tot el personal investigador de l'ICTA-UAB (p. Ex., Implicacions de la complexitat per a la ciència sostenible), o dirigits a investigadors interessats en una formació específica concreta (per exemple, programació R i sistema d'informació geogràfica). Es recomanen altres activitats tant als investigadors que inicien la seva carrera com als experimentats que vulguin desenvolupar i / o millorar les seves habilitats socials, com la redacció i publicació científiques, la redacció de subvencions i la comunicació científica. El taller "Gestionándome i treballant amb el meu equip" estarà dirigit específicament a investigadors postdoctorals mentre que el taller "Equitat de gènere i justícia social" es dirigirà a tot el personal de l'ICTA-UAB.

Donat el nombre limitat d'assistents per a la majoria de les activitats, registri el més aviat possible per reservar el seu lloc completant el següent formulari d'inscripció: https://forms.office.com/r/HCsQcYM7V7

Per garantir la qualitat de la formació i maximitzar les interaccions entre assistents i formadors, les places són limitades per a la majoria dels cursos. Per tant, suggerim reservar amb anticipació. Les inscripcions es tancaran el 15 de setembre de 2021.

Prepararem una llista de prioritat i reserva basada en la data d'inscripció i els requisits de el curs. Si està justificat, els participants poden cancel·lar la seva inscripció fins a 72 h abans de l'inici de curs per donar l'oportunitat a altres investigadors en la llista de reserva d'assistir a el curs. Si no cancel·len i no assisteixen a el curs, seran penalitzats negant-se l'accés a futurs cursos.

Per a més informació (p. Ex., Un programa més detallat, obtenció de certificats d'assistència), poseu-vos en contacte amb Michela Osnato a pr.mdm.icta@uab.cat

Dins de