Matrícula Grau en Estadística Aplicada i Grau en Sociologia

Matrícula de 1r curs, pas a pas

La matrícula de primer curs es fa online, sense que et calgui sortir de casa. 

Si encara no ho has fet, consulta el Pas a pas per fer la matrícula de 1r curs, on t'expliquem de manera general com funciona la matrícula online de nou accés. En aquesta pàgina, tens les informacions de matrícula que has de tenir en compte específicament en el teu grau. 

Si us plau, llegeix amb atenció tota la informació abans de fer la teva matrícula online.

Sessió informativa de matrícula

Dia: 4 de setembre de 2020.

Hora: 10.00h.

Lloc: sessió virtual online a través de Microsoft Live Events. Rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per poder accedir (a la mateixa adreça electrònica que heu fet servir per fer la preinscripció universitària).

Finalitat: Presentació de la Facultat i Aclariment de dubtes sobre la matrícula 2020-2021 (formes de pagament, bonificacions, beques, horaris dels estudis, lliurament de documentació de matrícula).

Adreçat a: estudiants admesos al Grau que han de formalitzar la matrícula.

Presentació i informació de la matrícula. Els dubtes els podeu consultar a la sessió informativa. Properament es publicarà aquí l'enllaç a la presentació.

Dates de matrícula

Si has estat assignat en 1a preferència, la teva matrícula està prevista per un dels dies entre el 7 i el 10 de setembre. L'ordre de matrícula es determina per sorteig i enguany començarà per les lletres TD (sorteig a la reunió de l'Equip de Deganat, maig 2020). Es podrà consultar en aquest web el llistat de calendari de matrícula (dia i hora) específic per cada estudiant la primera setmana de setembre.

A continuació trobaràs el calendari previst per a la resta d'assignacions:

Matrícula assignats 1a preferència Del 7 al 10 de setembre
Matrícula reclamacions 10 de setembre
Matrícula 2a assignació convocatòria juny Del 21 al 23 de setembre
Matrícula 1a reassignació convocatòria juny 30 de setembre i 1 d’octubre
Matrícula 2a reassignació convocatòria juny 7 d’octubre
Matrícula 3a reassignació convocatòria juny Sense determinar

 

Lloc

Des de casa mitjançant l'Automatrícula, si no requereixes presencialitat per demanar reconeixements d'estudis universitaris previs.

Passos a seguir:

Les persones que requereixin enviar informació necessària per poder formalitzar l’automatrícula, tals com gratuïtats per reconeixement de discapacitat; víctimes de violència masclista en l'àmbit de la parella; víctimes del terrorisme; famílies nombroses procedents d'altres comunitats autònomes; resolucions de beca del curs anterior al batxillerat; certificacions de becaris; trasllats d'expedients de PAU procedents d'altres comunitats autònomes, etc., podran fer-ho al següent correu electrònic:

documentacio.matricula.fcps@uab.cat

Posteriorment, caldrà presentar l'esmentada documentació a la Gestió Acadèmica a partir del 28 de setembre, demanant CITA PRÈVIA.

Acollida d'estudiants i inici de curs

L'acollida està prevista pel primer dia de classe, el 28 de setembre. S'informarà amb més detall de la programació d'actes durant el mes de setembre.

Més informació

Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
Telèfons: 93 581 12 21 / 93 581 38 24
Telèfon per consultes d'automatrícula: 93 581 38 24
Correu electrònic:
ga.politiques.sociologia@uab.cat

Per aportar documentació per la matrículadocumentacio.matricula.fcps@uab.cat 

Horari de la Gestió Acadèmica:
De 10:00 a 13:00 h

Tancat del 4 al 28 d'agost de 2020, atenció online del 6 al 7 d'agost per tràmits i consultes relacionades amb noou accés 2020/21.


Recordeu que cal sol·licitar cita prèvia.

Informació relacionada


Si no recordes la teva paraula de pas, pots obtenir-la de manera automàtica i confidencial a través del web sia.uab.cat a l'opció Gestió de paraules de pas.

Ordre SEPA de domiciliació de dèbit directe
Avís consulta paraula de pas
Important per matricular-se com a becari/ària condicional
Document de consentiment per consultes de documents

Inici de les classes

L'inici de classes està previst pel 28 de setembre de 2020.

 

Com seran les classes durant el primer quadrimestre del curs 2020-21?

Atès que hem de garantir un aforament mai superior al 50% de la capacitat de les aules, la Facultat ha decidit que una setmana vindrà l’alumnat amb cognoms A-L i farà les seves classes de manera convencional. Mentrestant, la resta de l’alumnat seguirà les classes des de casa mitjançant videoconferència. La setmana següent vindrà a la Facultat l’alumnat amb cognoms M-Z i es procedirà de la mateixa manera. Hi hauran certes especificitats en algunes assignatures que seran comunicades pel professorat de cada assignatura.

Horaris de les assignatures

Horaris de classe

1r curs Grau d'Estadística i Sociologia (Alumnat Nou Accés)