Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs

Sessió informativa de matrícula

12 de juliol de 2018 a les 11:30 h
Sala d'actes de la Facultat de Ciències

 

Dates de matrícula

1a. Assignació. Estudiants assignats en 1a preferència: 16 de juliol de 2018.
Per saber el dia i l’hora s'haurà de consultar el llistat que publicarem aquí a partir de l’11 de juliol de 2018.  Consulta aquí la data i hora de matrícula

Estudiants assignats altres preferències que accepten com a definitiva la plaça assignada mitjançant el tràmit Assignació definitiva: 18 de juliol de 2018. Consulta aquí l'hora de matrícula

2a. Assignació: 25 i 26 de juliol de 2018. Per saber el dia i l’hora s'haurà de consultar el llistat que publicarem aquí . Consulta aquí la data i hora de matrículaL'estudiant haurà de matricular-se en les dates assenyalades. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.

Lloc

Aules de matrícula de la Facultat de Ciències.

Acollida d'estudiants i inici de curs

12 de setembre de 2018

Més informació

Dates destacades del curs 2018/2019
Guia de l'estudiant
Cursos propedèutics

Horaris i dates d'exàmens

Els horaris i les dates de classe i exàmens, són provisionals. Qualsevol modificació que es pugui produir es publicarà oportunament al web de la Facultat de Ciències o es comunicarà a través de la coordinació/professorat de la vostra titulació.
La programació d'horaris i aules on s'impartirà la docència es publicarà a la pàgina web de la facultat a partir del dia 6 de setembre.
Podeu accedir als horaris i aules de docència des dels ordinadors públics situats davant la gestió acadèmica, o des del vostre smartphone amb els codis QR que trobareu als cartells dels taulers d’informació de la facultat.

 

Informació dels estudis de Grau a la web del Departament de Matemàtiques

Informació relacionada

Formulari de prematrícula
Informació Taxes Matrícula
Ordre de Domiciliació

Horaris de les assignatures

Horaris i Exàmens