Matrícula Grau en Enginyeria Informàtica

Matrícula de 1r curs, pas a pas

La matrícula de primer curs es fa online, sense que et calgui sortir de casa. 

Si encara no ho has fet, consulta el Pas a pas per fer la matrícula de 1r curs, on t'expliquem de manera general com funciona la matrícula online de nou accés. En aquesta pàgina, tens les informacions de matrícula que has de tenir en compte específicament en el teu grau. 

Si us plau, llegeix amb atenció tota la informació abans de fer la teva matrícula online.

Sessió informativa de matrícula

ASSISTÈNCIA RECOMANABLE

Jornada de Benvinguda als alumnes de l'Escola d'Enginyeria


Lloc: sessió virtual online amb plataforma Microsoft Teams. Accedeix a traves d'aquest enllaç.
Dia i hora: 11 de juliol de 2024 a les 10.00h

Programa de la sessió:

  • Benvinguda de la Direcció de l'Escola d'Enginyeria
  • Presentació del procediment administratiu de la matrícula: règim de dedicació, assignatures a matricular, formes de pagament, bonificacions, beques, horaris dels estudis, lliurament de la documentació de matrícula...
  • Descarrega el dossier informatiu de la Sessió de Benvinguda 
  • Aclariments de dubtes

És molt important que l'alumnat faci una prova d'anglès per saber el nivell que té de cara a la bona consecució dels estudis. Teniu les instruccions per poder fer el test en aquest document. Podeu connectar-vos aquí per accedir a la prova.

És important que us llegiu bé tota la informació que hi ha en aquesta pàgina.

Dates de matrícula

Per a qualsevol dubte o incidència durant el període d'automatrícula, podeu contactar amb nosaltres:

Gestió Acadèmica i de Serveis

Horari d'atenció telefònica: juliol de 10-16h, agost tancat, setembre de 10 a 17h

93 581 3049
ga.enginyeria@uab.cat

Formulari de de matrícula: document amb la relació d’assignatures del 1r curs del grau. Document.


MOLT IMPORTANT: Cada estudiant tindrà una hora concreta d'inici i final de connexió a l'automatrícula. L'hora d'inici s'ha establert en funció de la nota d'accés a la universitat: les persones amb les notes més altes tenen l'inici de la connexió abans. És molt important respectar aquest període d’automatriculació; en cas contrari, podríeu perdre la plaça assignada.


Matrícula de la 1a Assignació de juny (assignats en 1a preferència):
Del 12 al 17 de juliol de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí

Matrícula reclamacions que entren en 1a preferència i "Assignació definitiva": 17 de juliol de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí. 

Matrícula de la 2a Assignació de places:
Del 23 al 25 de juliol de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí. 

Matrícula de la 3a Assignació: 
5 i 6 de setembre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Matrícula de la 4a Assignació:
13 de setembre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Matrícula de la 5a Assignació:
19 de setembre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Matrícula de la 6a Assignació:
26 de setembre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Matrícula de la 1a Assignació de setembre:
27 de setembre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Matrícula de la 2a Assignació de setembre:
3 d'octubre de 2024. Consulta el període de temps assignat per fer l'automatrícula aquí.

Documentació que caldrà fer arribar a la Gestió Acadèmica i Serveis:
Consulteu aquest enllaç

Com procedir en cas d’incidència de connexió a l’automatrícula:

Primer: consulta en aquesta pàgina si hi ha publicat algun avís d’incidència general i amb informació sobre com procedir. Aquest serà el punt a través del qual us informarem. També es publicarà un avís al web de l'Escola d'Enginyeria

Segon: en cas que no hi hagi cap avís d’incidència publicat, comunica-la de manera immediata a la Gestió Acadèmica i de Serveis per correu-e a ga.enginyeria@uab.cat .Per adreçar-te a nosaltres utilitza sempre l’adreça de correu electrònic que vas informar a preinscripció universitària.

La Gestió Acadèmica i de Serveis conforme rebi les incidències les analitzarà i donarà resposta el més aviat possible.

 

Lloc

No cal desplaçar-se a la universitat. L’automatrícula es fa online des de qualsevol lloc amb connexió a internet i amb els requerimets adients.

Un cop entreu a Automatrícula d'estudiants de nou accés al grau, i abans d'introduir usuari\a + contrassenya, llegiu atentament les informacions que apareixen.

A continuació realitzeu l'automatrícula. Podeu consultar el manual de matrícula online.

Acollida d'estudiants i inici de curs

SESSIÓ D'ACOLLIDA I PRESENTACIÓ DEL CURS

Dia: divendres 6 de setembre de 2024 
Grup 41.- Hora: 10-11:15h / Aula: Q3/1011

Grup 43.- Hora: 11:30-12:45h / Aula: Q3/1007
Grup 45 i 47.- Hora: 16:30-17:45h / Aula: Q3/1011
 

Recollida de la carpeta de la UAB a la Gestió Acadèmica i de Serveis a partir del 6 de setembre de 2024 de 10h a 18h.

Per l'Escola d'Enginyeria és molt important conèixer les vostres motivacions a l'hora d'escollir un Grau del nostre Centre i les vostres expectatives professionals per quan hàgiu acabat. Si assisteixes a aquesta Sessió voldríem saber la teva opinió; per això us agrairíem que contesteu les següents enquestes:

PRIMER DIA DE CURS:  dilluns 9 de setembre de 2024
TALLERS PREPARATORIS O CURSOS PROPEDÈUTICSdel 2 al 5 de setembre de 2024


L'Escola d'Enginyeria organitza Tallers de coneixements bàsics recomanats per la titulació previs a l'inici de les classes per tal d'ajudar a asolir als futurs estudiants del grau un nivell adequat per seguir millor les assignatures de primer curs.


MATRICULACIÓ TALLERS PREPARATORIS: del 11 al 28 de juliol

  • TALLER DE MATEMÀTIQUES, alumnes amb batxillerat científic:  Heu d'emplenar el formulari i presentar el comprovant de pagament de les taxes d'inscripció.
  • TALLER DE MATEMÀTIQUES, alumnes sense batxillerat científic, mòduls:  Heu d'emplenar el formulari i presentar el comprovant de pagament de les taxes d'inscripció.
  • TALLER D'ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA:  Heu d'emplenar el formulari i presentar el comprovant de pagament de les taxes d'inscripció.
  • TALLER D'INTRODUCCIÓ A LA PROGRAMACIÓ - LLENGUATGE C:  Heu d'emplenar el formulari i presentar el comprovant de pagament de les taxes d'inscripció.
  • TALLER D'INTRODUCCIÓ A LA PROGRAMACIÓ - LLENGUATGE PYTHON:  Heu d'emplenar el formulari i presentar el comprovant de pagament de les taxes d'inscripció.

 

Disposeu de les següents proves d'autoevaluació per saber si teniu assolits els coneixements bàsics recomanats: Prova de Matemàtiques, Proves d'Electrònica.

Més informació

L'alumnat que provingui dels cicles formatius de grau superior (CFGS) que es detallen a la taula adjunta i que iniciï estudis a les titulacions que també es relacionen, pot sol·licitar el reconeixement de crèdits del cicle formatiu i incorporar-los a l'expedient acadèmic de la UAB. Es reconeixerà com a crèdits ja superats determinades assignatures del pla d'estudis de la titulació corresponent, tal com s'estableix a l'acord aprovat per la Comissió d'Afers Acadèmics de la UAB.

Presenta la sol·licitud, emplenada i signada, juntament amb el teu títol o expedient acadèmic final a la Gestió Acadèmica i de Serveis, demanant Cita Prèvia. Cal abonar la taxa de 54,54€ (27,27€ amb títol de família nombrosa general, gratuït per títol FN especial) amb targeta de dèbit/crèdit a la Gestió Acadèmica i de Serveis o mitjançant un ingrés/tranferència al compte indicat a la sol·licitud. En aquest últim cas heu d'adjuntar el comprovant d'ingrés a la vostra sol·licitud. Termini de sol·licitud: del 12 de juliol al 8 de setembre de 2024.


Si tens altres estudis universitaris amb assignatures superades, pots presentar el seu reconeixement a la Gestió Acadèmica i de Serveis mitjançant la sol·licitud juntament amb la documentació que s'hi indica al següent enllaç Cal abonar la taxa de 54,54€ (27,27€ amb títol de família nombrosa general, gratuït per títol FN especial) amb targeta de dèbit/crèdit a la Gestió Acadèmica i de Serveis o mitjançant un ingrés/tranferència al compte indicat a la sol·licitud. En aquest últim cas heu d'adjuntar el comprovant d'ingrés a la vostra sol·licitud. indicat a la sol·licitud.

Informació relacionada

Inici de les classes

Dilluns 9 de setembre de 2024

Horaris de les assignatures

Horaris Graus