Matrícula Grau en Enginyeria Informàtica

Matrícula d’altres cursos de grau, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la teva automatrícula

Dates de matrícula

DIA I HORA AUTOMATRÍCULA

El procés d'automatrícula s'iniciarà el 22 de juliol i finalitzarà el 4 de setembre 2022, segons els sistema de citacions per baremació d'expedient, que assigna dia i hora a partir del qual l'estudiant pot accedr lliurament a la seva matrícula.

Podreu consultar el dia i hora exactes d'activació i desactivació de l'automatrícula a partir del dijous 21 de juliol a les 14h, aproximadament, a Verificació de l'horari d'automatrícula. O en aquest enllaç.

El sistema de citacions per baremació d'expedient, permet fer una assignació automàtica i massiva de citacions de matrícula als estudiants d'un pla d'estudis, ordenant-les per intervals del nombre de crèdits pendents de superar i, dins de l'interval, per la millor nota mitja de l'expedient acadèmic.

SUPORT AUTOMATRÍCULA
Si teniu algun dubte o problema en el moment de fer la matrícula, poseu-vos en contacte amb la Gestió Acadèmica i de Serveis, al telèfon 93 581 3049 de 10 a 18h de dilluns a divendres, o a l'adreça electrònica ga.enginyeria@uab.cat.

A tenir en compte abans de fer l’automatrícula

Informació del Règim de permanència que has de saber abans de fer l'automatrícula

Fer l’automatrícula

Fer l'automatrícula

Informació relacionada

IMPORTANT

  • Si disposeu d'algun certificat de gratuïtat que us doni dret a deduccions en el preu de la matrícula, i no consta al vostre expedient, cal enviar-lo al més aviat possible a documentacio.matricula.enginyeria@uab.cat, abans de fer l'automatrícula. En cas contrari, caldrà formalitzar i abonar la matrícula sense descompte i, posteriorment, presentar una sol·licitud formal que s'estudiarà per a la seva resolució. Recordeu que disposeu de diferents modalitats de pagament de la matrícula.
  • Tingueu en compte el nombre mínim i màxim de crèdits que heu de matricular, les regles de progressió de matrícula, les regles de règim de permanència i resta de normativa. Qualsevol anomalia d'aquest tipus en el vostre expedient us farà perdre el dret a fer l'automatrícula en el període previst, amb les conseqüències que se'n derivin (manca de places a mencions o assignatures, etc.)
  • Si esteu en el darrer curs, caldrà que matriculeu tots els crèdits que us manquen per finalitzar o el mínim que marca la normativa. Si compteu amb crèdits que voleu reconèixer contacteu amb ga.enginyeria@uab.cat. El reconeixement de crèdits posterior no dona dret a la devolució d'import d'altres assignatures.


* Consulta les recomanacions de matrícula, per als estudiants que optin per la via de dedicació a temps parcial.

BEQUES: Consulteu les condicions per matricular-se com a estudiant becari\ària condicional.

 

Avís Préstec Agaur per matrícula

Avís beca per matrícula

Paraula de pas per Automatrícula

Informació Modificació de Matrícula