Matrícula Grau en Enginyeria Informàtica

Matrícula d’altres cursos de grau, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la teva automatrícula

Dates de matrícula

DIA I HORA AUTOMATRÍCULA
El període general d'automatrícula és del 26 de juliol al 3 de setembre de 2021.
Podreu consultar el dia i hora exactes d'activació i desactivació de l'automatrícula a partir del divendres 23 de juliol a les 14h, aproximadament, a Verificació de l'horari d'automatrícula.

ORDRE ACTIVACIÓ AUTOMATRÍCULA

L'ordre d'activació de l'automatrícula per alumnat de 2n i posteriors cursos serà per odre de nota mitjana de l'expedient, atès que no ha estat possible realitzar una preassignació de menció obligatòria per l'alumnat de 3r curs tal com s'indica a les notícies d'actualitat.
D'aquesta manera, l'estudiant amb millor nota mitjana serà qui podrà formalitzar l'automatrícula en primer lloc, independentment del nombre de crèdits superats i del curs més alt en què hagi estat matriculat anteriorment.

SUPORT AUTOMATRÍCULA
Si teniu alguna anomalia en el moment de fer la matrícula, poseu-vos en contacte amb la Gestió Acadèmica, al telèfon 93 581 3049 (de 9 a 14h) o a l'adreça electrònica ga.enginyeria@uab.cat.

A tenir en compte abans de fer l’automatrícula

Informació del Règim de permanència que has de saber abans de fer l'automatrícula

Fer l’automatrícula

Fer l'automatrícula

Informació relacionada

IMPORTANT

  • Si disposeu d'algun certificat de gratuïtat que us doni dret a deduccions en el preu de la matrícula, i no consta al vostre expedient, cal enviar-lo al més aviat possible a documentacio.matricula.enginyeria@uab.cat, abans de fer l'automatrícula. En cas contrari, caldrà formalitzar i abonar la matrícula sense descompte i, posteriorment, presentar una sol·licitud formal que s'estudiarà per a la seva resolució. Recordeu que disposeu de diferents modalitats de pagament de la matrícula.
  • Tingueu en compte el nombre mínim i màxim de crèdits que heu de matricular, les regles de progressió de matrícula, les regles de règim de permanència i resta de normativa. Qualsevol anomalia d'aquest tipus en el vostre expedient us farà perdre el dret a fer l'automatrícula en el període previst, amb les conseqüències que se'n derivin (manca de places a mencions o assignatures, etc.)
  • Si esteu en el darrer curs, caldrà que matriculeu tots els crèdits que us manquen per finalitzar o el mínim que marca la normativa. Si compteu amb crèdits que voleu reconèixer contacteu amb ga.enginyeria@uab.cat. El reconeixement de crèdits posterior no dona dret a la devolució d'import d'altres assignatures.


* Consulta les recomanacions de matrícula, per als estudiants que optin per la via de dedicació a temps parcial.

BEQUES: Consulteu les condicions per matricular-se com a estudiant becari\ària condicional.