Matrícula Grau en Enginyeria de Dades

Matrícula d’altres cursos de grau, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la teva automatrícula

Dates de matrícula

DIA I HORA AUTOMATRÍCULA

El procés d'automatrícula s'iniciarà el 18 de juliol i finalitzarà el 6 de setembre 2024, segons els sistema de citacions per baremació d'expedient, que assigna dia i hora a partir del qual l'estudiant pot accedr lliurament a la seva matrícula.

Podreu consultar el dia i hora exactes d'activació i desactivació de l'automatrícula a partir del dimecres 17 de juliol a les 14h, aproximadament, a Verificació de l'horari d'automatrícula. O en aquest enllaç.

El sistema de citacions per baremació d'expedient, permet fer una assignació automàtica i massiva de citacions de matrícula als estudiants d'un pla d'estudis, ordenant-les per intervals del nombre de crèdits pendents de superar i, dins de l'interval, per la millor nota mitja de l'expedient acadèmic.

SUPORT AUTOMATRÍCULA
Si teniu algun dubte o problema en el moment de fer la matrícula, poseu-vos en contacte amb la Gestió Acadèmica i de Serveis, al telèfon 93 581 3049 de 10 a 16h de dilluns a divendres al mes de juliol, agost tancat i de 10 a 17h al setembre, o a l'adreça electrònica ga.enginyeria@uab.cat.

A tenir en compte abans de fer l’automatrícula

Informació del Règim de permanència que has de saber abans de fer l'automatrícula

Fer l’automatrícula

Fer l'automatrícula

Inici del curs

Dilluns 9 de setembre de 2024

Informació relacionada

IMPORTANT

  • Si disposeu de certificats de gratuïtat que us doni dret a deduccions en el preu de la matrícula, i no consta al vostre expedient, cal enviar-lo al més aviat possible abans de formalitzar l'automatrícula. En cas contrari, caldrà formalitzar i abonar la matrícula sense el descompte i, posteriorment, fer una sol·licitud formal que s'estudiarà per a la seva resolució. Recordeu que disposeu de diferents modalitats de pagament de la matrícula.
  • Tingueu en compte el nombre mínim i màxim de crèdits que heu de matricular, les regles de progressió de matrícula, les regles de règim de permanència i resta de normativa. Qualsevol anomalia d'aquest tipus en el vostre expedient us farà perdre el dret a fer l'automatrícula en el període previst, amb les conseqüències que se'n derivin (manca de places a mencions o assignatures, etc.)
  • Si esteu en el darrer curs, caldrà que matriculeu tots els crèdits que us manquen per finalitzar. En cas que tingueu crèdits pendents de reconèixer no us permetrà fer l'automatrícula de menys crèdits del mínim necessari.En cas que tingueu crèdits pendents de reconèixer no us permetrà fer l'automatrícula de menys crèdits del mínim necessari. Si us trobeu en aquest cas, contacteu prèviament amb la Gestió Acadèmica i de Serveis (ga.enginyeria@uab.cat). Si matriculeu assignatures en el lloc del crèdits pendents de reconèixer o que no us facin falta, no es retornarà l'import de la seva matrícula en cas d'anul·lació.

BEQUES: Consulteu les condicions per matricular-se com a estudiant becari\ària condicional.

 

Avís Préstec Agaur per matrícula

Avís beca per matrícula

Paraula de pas per Automatrícula

Informació Modificació de Matrícula

 

Horaris de les assignatures

Horaris Graus