Grau en Filosofia, Política i Economia UAB/UPF/UAM/UC3M

Un grau transversal i interuniversitari per comprendre un món cada cop més global, complex i connectat

Informació general

Grau en Filosofia, Política i Economia

El grau en Filosofia, Política i Economia té una àmplia i prestigiosa tradició acadèmica en el món anglosaxó. Actualment, s’imparteix a prop de cinquanta universitats de referència com Duke, Durham, Berna, Hamburg, Manchester, Carolina del Nord, Oxford, Pennsilvània, Warwick o Yale.

El grau té per objectiu dotar els estudiants de les eines necessàries per a analitzar un món cada cop més global, complex i connectat. Els titulats obtenen una sòlida formació en ciències polítiques i economia, amb una base important en l’anàlisi crítica i moral que proporcionen les humanitats, essencialment la filosofia.

L'Aliança de 4 universitats (A4U) formada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), la Universitat Carles III (UC3M) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ofereixen aquest grau interuniversitari.

La particularitat del grau en Filosofia, Política i Economia recau en la mobilitat dels estudiants, que han de cursar els seus estudis entre Barcelona i Madrid i tenen la possibilitat de cursar una part dels estudis en una universitat estrangera.

La matrícula es fa a la Universitat Pompeu Fabra, que també actua com a universitat coordinadora.

Sortides professionals


Els futurs professionals poden treballar en àmbits com la política, el periodisme, la indústria, l'educació, la direcció d'empreses, la consultoria i les relacions públiques, els serveis diplomàtics, els governs autonòmics i locals i els organismes internacionals, entre d'altres.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Més informació