Grau en Dret i Licence en Droit i Master 1 en Droit

En quatre anys podràs obtenir el grau en Dret a la UAB i a França (Tolosa de Llenguadoc o París). No només coneixeràs els dos ordenaments jurídics, sinó també la manera de treballar i aplicar el dret en tots dos països

Informació general

La doble titulació de Dret+Droit a la UAB

La finalitat del grau en Dret és formar juristes compromesos amb la societat i bons professionals. Per aconseguir-ho, els estudiants compten amb una facultat amb un important teixit d’aliances amb universitats nacionals i estrangeres. Els estudiants de la UAB amb un bon nivell de llengua francesa tenen l'opció de cursar els dos primers anys de la titulació a la UAB i els altres dos a la Universitat de París II o a la Universitat de Toulouse 1. En acabar, els estudiants obtindran els títols de grau en Dret de la UAB i la licence en Droit i el Master 1 en Droit francesos.

Aquests estudis s’integren dins del programa Eurocampus, un macrocampus universitari català, francès i balear desenvolupat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània que vol afavorir la mobilitat dels estudiants, dels professors i dels investigadors.

Podràs aprendre dret espanyol i francès i conèixer, juntament amb els estudiants de tots dos països, com s'aplica sobre el terreny, millorar la teva competència en idiomes i projectar internacionalment els teus coneixements jurídics.

Sortides professionals

Aquesta formació està especialment pensada per treballar en àmbits comercials i empresarials relacionats amb França i, en general, en llocs que requereixen una visió internacional del dret.

Resulta particularment idoni per incorporar-se en organismes internacionals com les Nacions Unides o el Consell d'Europa o en entitats supranacionals com la Unió Europea.

En un primer àmbit, els graduats en Dret estan capacitats per a l'exercici de l'advocacia o de la procuradoria dels tribunals. Dins de l'advocacia hi ha múltiples maneres d'exercir professionalment: per compte propi o per compte d'altri, en assessories, gestories, empreses, entitats de crèdit, companyies d'assegurances...

En l'àmbit de l'exercici de la funció pública els estudis de Dret donen accés a oposicions en diversos camps:

  • L'Administració de justícia (judicatura, fiscalia, secretaries judicials...), administració exterior de l'Estat (cos diplomàtic) o d'altres àmbits com les notaries, registres de la propietat o mercantils; lletrats de les corts, advocacia de l'estat o els cossos relacionats amb les funcions inspectores (d'hisenda, de treball...).
  • Accés al cos de funcionaris dels departaments de les comunitats autònomes, els seus serveis jurídics o al cos de lletrats dels parlaments
  • L'Administració pública, tant local com autonòmica, estatal i internacional. 

 

Qualitat

Més informació