Actualitat

Jornadaviolencia_Antigona

Jornada Internacional projecte d'innovació docent

El dilluns 30 de maig a partir de les 12h del matí se celebrarà la Jornada Internacional projecte d’innovació docent per parlar sobre les mesures de protecció contra la violència de gènere. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Dret.

Facultat de Dret

El deganat impulsa un projecte per un nou reglament de la Facultat de Dret

Des del deganat de la Facultat s'ha impulsat un projecte de reglament de la Facultat de Dret el qual serà sotmès a la seva aprovació per part de la Junta del centre el proper mes del juny. El professor de dret administratiu, Joan Amenós, ha estat l'encarregat d'elaborar aquesta proposta de nou reglament

María Jesús Espuny

María Jesús Espuny, nova síndica de greuges de la UAB

El Claustre de la UAB ha nomenat María Jesús Espuny, professora de l'Àrea d'Història del Dret i de les Institucions, com a nova síndica de greuges de la UAB. El nomenament ha estat aprovat en una sessió ordinària de l'òrgan que es va reunir el 12 de maig passat i que s'ha mantingut oberta fins a la votació telemàtica que ha tingut lloc aquest matí. A la mateixa sessió del Claustre, el rector de la UAB, Javier Lafuente, va presentar un informe sobre la situació actual de la institució.

Imatge_habitatge

Conferència mesures d'accés a l'habitatge per als joves

El divendres dia 20 de maig a les 12:00h la càtedra Barcelona d’Estudis d’Habitatge va impartir una conferència relacionada amb les mesures d’accés a l’habitatge per als joves. L’acte es va dur a terme a la Sala de Vistes de la Facultat de Dret. 

 

Agenda

Veure tota l'agenda

Serveis que t'interessen

Informa't sobre els estudis. Segueix el teu expedient acadèmic.

Llegir més

Resol dubtes sobre els espais i les activitats de la Facultat.

Llegir més

La Biblioteca de Ciències Socials dóna suport a la docència i a la recerca de la Facultat.

Llegir més

Més informació UAB