Grau en Disseny

Estudia un grau de disseny a Barcelona: Disseny Gràfic, Disseny d’Espais, Disseny de Producte, Creació Visual i Cultura del Disseny

Informació general

Si el teu futur professional és el disseny, a EINA t'ajudem a perfeccionar les teves habilitats i aptituds i a donar sortida a les teves inquietuds i motivacions amb els estudis del grau en Disseny.

Amb una orientació personalitzada i treballant en grups reduïts, a EINA et facilitem i posem al teu abast tots els recursos, instal·lacions i equipaments perquè puguis convertir-te en el dissenyador o dissenyadora que ja comences a ser.

El grau en Disseny proposa una visió transversal a partir de les disciplines tradicionals del disseny (gràfic, d'espais, i de producte, etc.) i incorpora dues visions pròpies que denominem Creació Visual i Cultura del Disseny. Sempre encoratgem els estudiants a crear el seu propi currículum, amb una formació enriquidora, oberta a diferents sistemes de pensament, en un ambient participatiu i dinàmic.

La metodologia d'ensenyament i aprenentatge a EINA es basa a combinar els estudis contextuals amb la pràctica experimental. Els i les estudiants d'EINA es formen i fan realitat des del primer moment projectes de disseny centrats en l'usuari, que apliquen un disseny pragmàtic, estètic, funcional i emocional. Un disseny que aporta valor i contribueix a millorar el present i el futur del teixit social, cultural i empresarial.

Per què estudiar disseny a EINA?

 • Pla d'estudis a la teva mida amb especialitats singulars.
 • Professorat que t'acompanya en el teu aprenentatge.
 • Beques que fomenten el teu talent.
 • Entorn privilegiat i campus únic a Barcelona.
 • Intercanvis internacionals.
 • Creixement professional: pràctiques i borsa de treball.

Sortides professionals

 • Disseny digital d’interfícies i d’experiència d’usuari, animació i motion graphics (gràfic animat), disseny per a mitjans audiovisuals, comunicació gràfica i identitat per a empreses, institucions i productes, disseny editorial, direcció creativa, redacció publicitària (copywriting) i creació de noms de marca (naming), direcció d’art en àmbits com la publicitat o la fotografia, gràfica aplicada a l’espai, disseny d’envasos o packaging i creació tipogràfica, entre d’altres.
 • Disseny d’espais domèstics, espais de treball, espais comercials, espais expositius, il·luminació, escenografia, fires i sets de TV, i disseny de localitzacions.
 • Disseny d’equipament públic i domèstic, mobiliari habitat, contract i d’espais de treball, productes de gran consum, electrònica i electrodomèstics, eines, il·luminació, wearables i internet de les coses, packaging, gestió de la innovació, product management, automoció i mobilitat, esports i benestar, salut i benestar, sector infantil i joguines.
 • Creació audiovisual, creació digital o animació, direcció d’art, pràctica artística contemporània, il·lustració, curadoria d’exposicions, crítica, història, recerca artística i docència. És també una bona porta d’entrada a futurs estudis o professions amb un alt grau de tecnificació, com la fotografia.
 • Project manager, gestió empresarial del disseny, gestió cultural, patrimoni, programació d’activitats, didàctica, curadoria, anàlisi i crítica en premsa especialitzada, recerca, direcció del disseny, consultoria de disseny.

Testimonis

Programes de mobilitat

Llistat d’universitats amb programes d’intercanvi

Consulta les destinacions disponibles

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Disseny