Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret

Presentació

Per què el grau d?Administració i Direcció d'Empreses + Dret?

La simultaneïtat d'Administració i Direcció d'Empreses i Dret –que permet obtenir, en onze semestres, dues titulacions- ofereix una sòlida formació jurídica i empresarial que capacita als graduats per a llocs de treball de màxima responsabilitat.

D'una banda, els graduats adquireixen els coneixements per crear, gestionar, assessorar i avaluar tot tipus d'empreses en qualsevol de les àrees, especialment en aquelles amb un component jurídic (fiscal, laboral, comptable, etc.).

D'altra banda, s'obté una formació bàsica en dret que permet aprofundir en àmbits més específics cap als quals l'estudiant pot orientar la seva formació.

Una primera aproximació cap a les diferents branques jurídiques, proporciona a l'alumne una visió global del sistema jurídic i institucional espanyol i de les relacions i institucions més importants que regula.

També permet exercir la professió d'economista i jurista en les àrees tècniques de qualsevol administració pública.

Perfil de l’estudiant

És aconsellable tenir certes aptituds per poder cursar aquests estudis:
  • Interès per conèixer i comprendre el món de l'empresa i la realitat econòmica des de la perspectiva jurídica.
  • Sensibilitat per la justícia i interès per les institucions públiques.
  • Facilitat per a les matemàtiques.
  • Habilitat amb les eines informàtiques.
  • Capacitat de comprensió lectora i de comunicació oral i escrita.

 

Sortides professionals

Aquesta oferta té una elevada taxa d'inserció laboral, doncs ofereix les sortides professionals de tots dos graus i, a més, faculta per exercir activitats en les que la combinació dels dos coneixements és clau.

El grau en Administració i Direcció d'Empreses habilita els estudiants per exercir qualsevol activitat relacionada amb la gestió empresarial: directiu financer, gestor de l'àrea comptable, assessor fiscal, responsable de la política de màrqueting, responsable del control de gestió, auditor, empresari, responsable de qualitat, directiu de producció i logística, analista d'inversions, responsable de l'estratègia empresarial, gestor de nous projectes, business intelligence.
El grau en Dret capacita per exercir aquelles activitats relacionades amb l'àmbit jurídic en qualsevol de les seves branques: assessor jurídic, administrador concursal,  advocat d'empresa, especialista en dret empresarial, jutge o fiscal, inspector d'hisenda, compliance officer.

També poden accedir a un ampli ventall d'ocupacions en l'Administració local, autonòmica o estatal. Els graduats en Dret es poden presentar a un gran nombre d'oposicions (judicatura, notaria, registrador, fiscalia, advocacia de l'Estat, cos diplomàtic, funcionari d'organitzacions internacionals, etc.) en les quals, els coneixements en administració i direcció d'empreses són de gran utilitat. I també a la inversa, en determinades oposicions amb un component econòmic (inspecció i subinspeció fiscal, inspecció de treball i seguretat social, etc.), els coneixements jurídics ofereixen un avantatge.

Coordinador i equip de coordinació

Coordinadora d'ADE: Carlota Menénedez Planas
Coordinador de Dret: María José Rodríguez Puerta

Professorat

Consulta el llistat de professors

Avaluació

Avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques, les presentacions orals i escrites i els exàmens.

Horaris

Per consultar els horaris fes click AQUÍ

Calendari Acadèmic

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Facultat d'Economia i Empresa
https://www.uab.cat/economia-empresa/
Campus de Bellaterra
Codi de preinscripció: 21098
80
Nombre de crèdits: 396
Durada: 5.5 o 6
Idioma: Català i castellà
Preu per crèdit: 25,27 euros.
Beques específiques: S'admeten estudiants amb beca salari Ítaca UAB-Banco Santander.
Presencial.
Període lectiu: Cada curs acadèmic està dividit en dos semestres.
Títol que s'obté: Graduat/da en Administració i Direcció d'Empreses i graduat/da en Dret
Ciències Socials i Jurídiques

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició