Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret

Forma’t de manera integral en els àmbits de la gestió empresarial i el món jurídic per tal de poder crear, organitzar i gestionar eficientment una empresa no tan sols des d’un punt de vista purament empresarial sinó amb una visió de 360 graus gràcies a la dimensió jurídica que aquest doble grau et proporciona

Informació general

 • Facultat d'Economia i Empresa
  Facultat de Dret

 • Campus de Bellaterra
 • Durada: 5.5 o 6 cursos - 396 crèdits
 • Places: 80
 • Nota de tall Batxillerat / CFGS: 10,360
 • Preu per crèdit: 17,69 euros
 • Idioma: Català i castellà
 • Calendari Acadèmic
 • Modalitat: Presencial.
Grau d’Administració i Direcció d'Empreses + Dret

Si et motiva el món empresarial i el món jurídic, el doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, impartit al campus de Bellaterra, t'ofereix tota la informació i formació que necessites per crear, gestionar, assessorar i avaluar tota mena d'empreses en qualsevol de les seves àrees organitzatives i jurídiques.

Si el teu objectiu és professionalitzar-te d'una manera efectiva, aquest grau t'ofereix la formació necessària, ja que la gestió empresarial d'una activitat econòmica no és mai independent de la qüestió legal. Aprendràs a utilitzar dues informacions diferents, fet que t'atorgarà un avantatge competitiu important perquè dominaràs dues àrees complementàries de l'activitat econòmica.

Podràs accedir a pràctiques curriculars en empreses que combinen tant la dimensió empresarial com la jurídica. Et possibilitarà una inserció laboral més eficient, ja que podràs accedir a qualsevol àrea funcional d'una organització, tant pública com privada, i a qualsevol sortida professional d'un graduat en Dret. Ofereix les sortides professionals dels dos graus.

El grau t'ofereix també la possibilitat de cursar algunes de les assignatures en llengua anglesa. Tot això a la UAB, que t'ofereix un grup propi, un entorn internacional en què podràs compartir experiències amb estudiants d'altres països, i molts serveis complementaris per a la teva formació.

Sortides professionals

Aquesta oferta té una elevada taxa d'inserció laboral, doncs ofereix les sortides professionals de tots dos graus i, a més, faculta per exercir activitats en les que la combinació dels dos coneixements és clau.

El grau en Administració i Direcció d'Empreses habilita els estudiants per exercir qualsevol activitat relacionada amb la gestió empresarial: directiu financer, gestor de l'àrea comptable, assessor fiscal, responsable de la política de màrqueting, responsable del control de gestió, auditor, empresari, responsable de qualitat, directiu de producció i logística, analista d'inversions, responsable de l'estratègia empresarial, gestor de nous projectes, business intelligence.
El grau en Dret capacita per exercir aquelles activitats relacionades amb l'àmbit jurídic en qualsevol de les seves branques: assessor jurídic, administrador concursal,  advocat d'empresa, especialista en dret empresarial, jutge o fiscal, inspector d'hisenda, compliance officer.

També poden accedir a un ampli ventall d'ocupacions en l'Administració local, autonòmica o estatal. Els graduats en Dret es poden presentar a un gran nombre d'oposicions (judicatura, notaria, registrador, fiscalia, advocacia de l'Estat, cos diplomàtic, funcionari d'organitzacions internacionals, etc.) en les quals, els coneixements en administració i direcció d'empreses són de gran utilitat. I també a la inversa, en determinades oposicions amb un component econòmic (inspecció i subinspeció fiscal, inspecció de treball i seguretat social, etc.), els coneixements jurídics ofereixen un avantatge.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Més informació