Grau en Enginyeria en Organització Industrial

Esdevindràs l’enginyer o enginyera responsable de les operacions en una empresa industrial (producció, logística, compres) amb un fonament sòlid de tecnologia i una alta competència en administració d'empreses

Informació general

Aquesta titulació et prepararà per dissenyar, desenvolupar, implementar i millorar els sistemes integrats que inclouen persones, materials, informació, equipament i energia de forma alineada amb l'estratègia de l'empresa, d'acord amb criteris d'eficiència i sostenibilitat. Tindràs una visió avançada de les relacions de l'enginyeria amb les tasques de gestió, planificació, organització, direcció, control, investigació i organitzacions del servei i, a més, integraràs aquests sistemes de gestió en diferents entorns tecnològics. La formació del grau et permetrà consolidar la tradició de les enginyeries de l'àmbit industrial amb el nou paradigma que suposa la indústria 4.0.

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí d’esdevenir professional de l'enginyeria amb el nostre model educatiu «engineering by doing», que s'emmarca dins de la pedagogia de treball per competències i es desenvolupa d'acord amb les activitats didàctiques més adequades, en què el treball per projectes i les pràctiques en empreses prenen un protagonisme destacat.

Sortides professionals

  • Responsable de fàbrica, responsable de qualitat, medi ambient i prevenció, responsable d'aprovisionament i compres, responsable de planificació, responsable de la millora contínua, responsable de processos, o consultoria júnior.
  • A més llarg termini, depenent de la carrera professional i acadèmica, es podrà accedir a posicions de direccó industrial, direcció d'innovació, direcció de producció, direcció de sistemes, o responsable d'investigació en centres tecnològics.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Horaris de les pràctiques

L'horari de pràctiques està totalment integrat en l'horari docent.

Beques

Consulta les beques de col·laboració i d'ajut a l'estudi de la Fundació Rinaldi aquí.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Enginyeria en Organització Industrial

Més informació