Accés Grau en Ciències Biomèdiques

Taula d’accés

Els alumnes que volen accedir a aquesta titulació tenen, segons els estudis de procedència, diferents vies d'accés que es detallen a continuació:

Tipus d'accés Opció Nota de tall curs 23-24
Des del Batxillerat + PAU i des de CFGS

Assignatures de la fase específica de les PAU que ponderen:

  • Biologia (0,2)
  • Física (0,2)
  • Matemàtiques (0,2)
  • Química (0,2)
12,414
Proves d'accés per a majors de 25 anys Opció Ciències de la Salut ---
Altres Proves + de 45 anys ---
Titulats universitaris 8,410
Canvi d'estudis i convalidacions  

Codi de preinscripció

21010

Perfil de l’estudiant

El grau en Ciències Biomèdiques s'adreça a estudiants interessats en la biologia humana, en conèixer i descobrir el funcionament del cos, els fonaments de la malaltia i la resposta de l'organisme a aquesta i  les aplicacions tecnològiques per a la biologia i la medicina.
També s'adreça a estudiants amb un interès professional en l'àrea de la recerca bàsica o en el món de la indústria farmacèutica, de diagnòstic, especialment en l'àmbit sanitari, tant en el seu aspecte investigador i de desenvolupament com en el tecnològic i aplicat.
És molt recomanable tenir un bon nivell de biologia i haver cursat al batxillerat les assignatures de matemàtiques, física i química. També, es recomana tenir coneixements d'anglès.

Taules d’adaptacions

Aquestes són les taules orientatives per les adaptacions des dels diferents graus de la facultat al grau de Ciències Biomèdiques pels alumnes que volen canviar d'estudis.

Taula de Biologia Ambiental a CC Biomèdiques
Taula de Biologia a CC Biomèdiques
Taula de Bioquímica a CC Biomèdiques
Taula de Biotecnologia a CC Biomèdiques
Taula de Genètica a CC Biomèdiques
Taula de Microbiologia a CC Biomèdiques

Informació relacionada sobre l’accés

Consulta tota la informació relacionada amb les vies d’accés a la universitat: estudiants de batxillerat, estudiants de CFGS, majors de 25 anys, majors de 45 anys.

També trobaràs informació d’altres vies d’accés (acreditació d'experiència laboral, canvi d'estudis universitaris espanyols, canvi d’estudis universitaris estrangers), o vies d'accés per a estudiants internacionals no titulats (estudiants internacionals: batxillerat UE, estudiants internacionals: batxillerat no UE) i per alumnes titulats (reincorporacions, universitaris UE, universitaris no UE i titulats universitaris).