MÓster oficial en AnÓlisi Econ˛mica / Economic Analysis

Formació amb una base sòlida en Economia que posa l'accent en el pensament analític rigorós i en mètodes quantitatius i computacionals avançats en una comunitat acadèmica internacional

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 120 ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 20/11/2018
  Veure el calendari
 • Places: 25 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  80€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: AnglŔs (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya. Recentment, la comissió d’avaluació de l’Agència de Qualitat (AQU) ha recomanat  l’“Acreditació amb Qualitat”.

Es un màster en recerca que prepara els estudiants per a carreres acadèmiques i per a ocupacions  en el sector privat i en entitats governamentals i no governamental. El Programa és totalment internacional: els estudiants provenen dels cinc continents, el professorat i l’entorn està immers en una comunitat acadèmica internacional de parla anglesa, i els graduats participen en el mercat de treball global.

Amb una estructura de dos anys amb 120 crèdits ECTS, satisfà les directrius de la Declaració de Bolonya. En el programa, els estudiants adquireixen una base sòlida en Economia que posa l'accent en el pensament analític rigorós i en mètodes quantitatius i computacionals avançats. El programa inclou un ampli ventall de camps d'especialització, permetent així que els estudiants siguin competitius en el mercat laboral i adquireixin també els coneixements necessaris per a continuar els seus estudis amb un doctorat.

Sortides professionals

L’ocupació dels graduats d’IDEA té dues vessants: la continuació dels estudis amb un doctorat i l’accés al mercat laboral. Molts estudiants del programa continuen els seus estudis amb un doctorat, ja sigui sol·licitant accés al doctorat del mateix IDEA o en doctorats estrangers. Per una altra banda, el màster dóna la formació necessària per a l’ocupació de qualitat en empreses financeres, consultores, empreses de big data, entitats reguladores i centres d’investigació. La taxa d’ocupació dels graduats d’IDEA és del 100%. La taxa d’adequació de l’ocupació al nivell d’estudis és també del 100%. Darrera dels valors d’aquests indicadors, hi ha entitats i ofertes laborals de marcat prestigi.

Ocupació recent: Competition and Markets Authority (UK), Deloitte (Spain), Inter-American Development Bank (Washington DC), Office of Health Economics (UK), KPMG (Spain), estudiant de doctorat IDEA, estudiant de doctorat MIT, estudiant de doctorat University of Minnesotta

Beques especÝfiques d'aquest mÓster

IDEA gestiona un nombre limitat d’ajuts a l’estudi i beques a la formació que es donen de manera competitiva. En el programa, hi ha estudiants receptors de beques Fundació Catalunya-La Pedrera i de beques La Caixa-Severo Ochoa.

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2020-21 destinades a la realització de màsters oficials.
 

Web del mÓster

http://idea.uab.es/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - AnÓlisi Econ˛mica / Economic AnalysisSegell d'AQU Catalunya en Internacionalitzaciˇ del MÓster Oficial - AnÓlisi Econ˛mica / Economic Analysis Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres