MÓster Oficial - AnÓlisi Econ˛mica / Economic Analysis

Presentaciˇ

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya. Recentment, la comissió d’avaluació de l’Agència de Qualitat de la Generalitat de Catalunya (AQU) ha recomanat  l’“Acreditació amb Qualitat”.

El Màster en Anàlisi Econòmica (IDEA) és un màster en recerca que prepara els estudiants per a carreres acadèmiques i per a ocupacions  en el sector privat i en entitats governamentals i no governamental. El Programa IDEA és totalment internacional: els estudiants provenen dels cinc continents, el professorat i l’entorn està immers en una comunitat acadèmica internacional de parla anglesa, i els graduats participen en el mercat de treball global.

Aquest màster té una estructura de dos anys amb 120 crèdits ECTS, satisfent així les directrius de la Declaració de Bolonya. En el programa, els estudiants adquireixen una base sòlida en Economia que posa l'accent en el pensament analític rigorós i en mètodes quantitatius i computacionals avançats. El programa inclou un ampli ventall de camps d'especialització, permetent així que els estudiants siguin competitius en el mercat laboral i adquireixin també els coneixements necessaris per a continuar els seus estudis amb un doctorat.

CaracterÝstiques destacades

La UAB també ofereix una doble titulació amb Lingnan University (Hong Kong) que pot ser d’especial interès per als estudiants que es vulguin especialitzar en Economia Financera i Banca i vulguin afegir al seu currículum un coneixement formatiu internacionalitzador d’aquesta capital financera i econòmica. Aquest programa permet que els  estudiants combinin la formació analítica en Economia del màster IDEA amb la preparació especialitzada del Master of Science in International Banking and Finance (MIBF).

El pla d'estudis del MIBF ofereix una formació focalitzada en banca i finances, que també s’estén a   compatibilitat i regulació, i que manté vincles estrets amb el mercat financer de Hong Kong.  Amb aquesta doble titulació, els estudiants obtenen ambdós màsters en un termini de dos anys i poden accedir a les eines de suport a l’ocupació laboral d’ambdues institucions.

Per a més informació i un llistat de preus de matrícula, pots visitar http://idea.uab.es/program/mibf.html

Sortides professionals

L’ocupació dels graduats d’IDEA té dues vessants: la continuació dels estudis amb un doctorat i l’accés al mercat laboral. Molts estudiants del programa continuen els seus estudis amb un doctorat, ja sigui sol·licitant accés al doctorat del mateix IDEA o en doctorats estrangers. Per una altra banda, el màster dóna la formació necessària per a l’ocupació de qualitat en empreses financeres, consultores, empreses de big data, entitats reguladores i centres d’investigació. La taxa d’ocupació dels graduats d’IDEA és del 100%. La taxa d’adequació de l’ocupació al nivell d’estudis és també del 100%. Darrera dels valors d’aquests indicadors, hi ha entitats i ofertes laborals de marcat prestigi.

Ocupació recent: Competition and Markets Authority (UK), Deloitte (Spain), Inter-American Development Bank (Washington DC), Office of Health Economics (UK), KPMG (Spain), estudiant de doctorat IDEA, estudiant de doctorat MIT, estudiant de doctorat University of Minnesotta

Horaris

Les classes s'imparteixen en horari de matí i tarda, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.
Podeu consultar el calendari al web del màster.

MÓster Oficial UAB

25 places
Presencial
CrŔdits: 120 ECTS
Inici de la preinscripciˇ 20/11/2018
Veure el calendari
Preinscripciˇ oberta
Preu: 65,87€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
80€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat d'Economia i Empresa
https://www.uab.cat/economia-empresa/
Idioma:AnglŔs (100%)

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ

Web del mÓster http://idea.uab.es/