Màster Oficial - Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina

Presentació

La finalitat del màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina és oferir una formació d'alta qualitat en el camp de la Bioquímica, la Biologia Molecular i la Biomedicina que permeti a l'estudiant integrar-se en un grup de recerca o en una empresa del sector farmacèutic, biotecnològic o biomèdic. El màster inclou tant mòduls teòrics com activitats de recerca i de desenvolupament.

El màster s'organitza en dues especialitats diferenciades:

  • Biomolècules en Recerca Biomèdica, que té com a objectiu abordar aproximacions moleculars per a relacionar l'estructura de les biomolècules amb la seva funció i permetre un disseny racional per a proposar aplicacions que repercuteixin en el benefici de la nostra societat;
  • Patologia Molecular, que ofereix uns continguts enfocats al coneixement de les causes moleculars de les patologies humanes i a la identificació de noves teràpies avançades.

Sortides professionals

Els estudiants que obtinguin el títol de màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina podran desenvolupar una carrera científica, acadèmica o professional, incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses de l'àmbit del sector de la recerca i el desenvolupament. En concret, podran desenvolupar una activitat professional en les àrees de la bioquímica, la biologia molecular, la biomedicina, la biotecnologia, la indústria farmacèutica i la tecnologia dels aliments, entre d'altres. 

El màster cobreix també les necessitats acadèmiques de formació del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’àmbit de la bioquímica, biologia molecular i biomedicina.

Horaris

Les classes s'imparteixen en horari de matí i tarda.

Màster Oficial UAB

40 places
Presencial
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat de Biociències
https://www.uab.cat/biociencies/
Idioma:Castellà (33%), Català (33%) i Anglès (33%).

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://bioquimica.uab.es/paginas_cat/master.php