Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina

Formació en recerca d’avantguarda dirigida a desenvolupar una carrera científica, acadèmica o professional en centres de recerca, universitats, hospitals i empreses del sector de l’R+D+I

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 40 places
 • Horaris: Matí i tarda
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2023-2024.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2023-2024.

 • Idioma: Castellà (33%), Català (33%) i Anglès (33%).
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Biociències
La finalitat del màster és oferir una formació transversal d’alta qualitat en el camp de la bioquímica, la biologia molecular i la biomedicina que permeti a l’estudiant integrar-se en un grup de recerca o en una empresa del sector farmacèutic, biotecnològic o biomèdic.

El màster inclou tant mòduls teòrics com activitats de recerca i desenvolupament en col·laboració amb excel·lents centres de recerca i institucions sanitàries en els quals els nostres alumnes desenvolupen pràctiques professionals.

El màster s’organitza en dues especialitats diferenciades:
 • Biomolècules en Recerca Biomèdica, que té com a objectiu abordar aproximacions moleculars per a relacionar l’estructura de les biomolècules amb la seva funció i permetre un disseny racional per a proposar aplicacions que repercuteixin en el benefici de la nostra societat.
 • Patologia Molecular, que ofereix uns continguts enfocats al coneixement de les causes moleculars de les patologies humanes i en la identificació de noves teràpies avançades.

Sortides professionals

Els estudiants que obtinguin el títol de màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina podran desenvolupar una carrera científica, acadèmica o professional, incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses de l'àmbit del sector de la recerca i el desenvolupament. En concret, podran desenvolupar una activitat professional en les àrees de la bioquímica, la biologia molecular, la biomedicina, la biotecnologia, la indústria farmacèutica i la tecnologia dels aliments, entre d'altres. 

El màster cobreix també les necessitats acadèmiques de formació del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’àmbit de la bioquímica, biologia molecular i biomedicina.

Testimonis

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

Consulteu les beques per a estudiants de màster oficial.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació