Màster oficial en Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals

Títol pioner que ofereix una perspectiva multidisciplinària per resoldre de manera creativa qüestions actuals en l’estudi de la literatura i la cultura en el context multicultural contemporani

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 28/09/2020
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 40 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: Les assignatures s'impartiran en català o castellà.

 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
El màster, des d’una declarada vocació interdisciplinària, aporta una formació en un dels camps més actius dels estudis humanístics actuals: la literatura comparada i, en general, els estudis sobre la cultura actual, considerada principalment en el seu vessant textual i discursiu.

El màster està orientat a aquells alumnes que desitgin formar-se com a investigadors altament qualificats en literatura comparada des d’una perspectiva multidisciplinària en la qual el fet literari es vincula amb altres manifestacions culturals com ara el cinema, el còmic, l’art, la ficció televisiva o la cibercultura.

Sortides professionals

Malgrat que es tracta d'un màster de recerca i formació avançada, no es pot desatendre la seva immediata aplicació professional en àmbits com el món editorial, l'edició, la gestió cultural, l'ensenyament de la literatura i la cultura supranacionals, i que al cap i a la fi constitueixen un complement formatiu molt útil per a la traducció i la mediació cultural, dues activitats d'interès prioritari en el nou context social dictat pels processos de globalització.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals Accedir a l'apartat de El màster en xifres