Unitat d'Immunologia


La Unitat d’Immunologia és una Unitat interfacultativa de la UAB que té presència docent en la Facultat de Biociències, la Facultat de Veterinària i la Facultat de Medicina (Unitats Docents Hospitalàries de la UAB). La seva recerca està ubicada a la Unitat d’Immunologia (Facultat de Medicina) i a l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina.
 
Aquesta Unitat forma part del Departament de Biologia Cel.lular, Fisiologia i Immunologia; el seu personal docent i investigador forma part d’un grup de recerca de qualitat reconegut per la Generalitat de Catalunya (SGR), el grup  “Inflamació, resposta i regulaciò en autoimmunitat“.
 
La Unitat d’Immunologia imparteix docència i coordina els estudis del Màster interuniversitari UB/UAB en Immunologia. Els diferents grups de recerca del Campus i de les Unitats Docents hospitalàries dirigeixen la recerca dels estudiants del Màster, el que conforma el treball de recerca d’aquests estudiants.
 
La Unitat està involucrada en la transferència de tecnologia, donat que alguns dels seus investigadors formen part del Servei cientifico-tècnic de Cultius Cel.lulars, Producció d’Anticossos i Citometria i participen activament en col.laboracions amb empreses, hospitals i altres centres de recerca.

Consulta els Projectes vius de la Unitat d'Immunologia

Coordinadora de la Unitat: Merçé Martí
Despatx: M2/009
Tel: +34 93 581 3084
merce.martí@uab.cat

Butlletí Oficial de la UAB Informació sobre acords i resolucions de la UAB

 

Plànols i accessos Els plànols i accessos al Campus UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39

d.b.cel_lulararrobauab.cat

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona