Unitat de Biologia Cel·lular i Genètica Mèdica


La Unitat de Biologia Cel?lular i Genètica Mèdica està situada a la Facultat de Medicina del Campus universitari de Bellaterra. Aquesta Unitat forma part del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia.

La Unitat de Biologia Cel·lular i Genètica Mèdica està formada pel personal docent i investigador integrat en un grup de recerca de qualitat reconegut per la Generalitat de Catalunya, el Grup de Recerca de Citogenètica Bàsica i Clínica. A més, també estan adscrits a la Unitat personal d’administració i serveis, i personal contractat de suport a la recerca.  Les principals línies de recerca en què es treballa són la reproducció humana, el càncer, els efectes genotòxics i l’especiació cromosòmica.

La Unitat s'encarrega de la docència de diverses assignatures en els estudis de llicenciatura i/o grau de Medicina, Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Ciències Biomèdiques i Genètica. També participa en el Màster de Biologia Cel·lular i el Doctorat de Biologia Cel·lular.

La Unitat acull també a estudiants de llicenciatura o de grau en prèctiques i a estudiants del darrer curs de llicenciatura o de grau.

Consulta els Projectes vius de la Unitat de Biologia Cel·lular i Genètica Mèdica

La coordinadora de la Unitat és la Dra. Maria Oliver
Despatx: M3/334
Tel:  93 581 1773
maria.oliver@uab.cat

Butlletí Oficial de la UAB Informació sobre acords i resolucions de la UAB

 

Plànols i accessos Els plànols i accessos al Campus UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39

d.b.cel_lulararrobauab.cat

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona