XVIII Workshop sobre Mètodes Ràpids i automatització en microbiologia alimentària
,1.jpg)
24/10/2019
Del dimarts 26 de novembre al divendres 29 de novembre, es durà a terme el XVIII Workshop sobre Mètodes Ràpids i automatització en microbiologia alimentària a la Sala d’Actes de la Facultat de Veterinària.
El taller està organitzat pel Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments i el Departament de Ciència animal i dels aliments. Els directors de l’activitat són Marta Capellas Puig i Josep Yuste Puigvert que es troben al departament de Ciència animal i dels aliments.
L’objectiu del Workshop és ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per a detectar, comptar, aïllar i identificar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l’aigua. El taller es basa en la idea original del professor Dr. Daniel Y.C (Kansas State University, Manhattan, KS, EUA).
PROGRAMA DEL TALLER
Si vols participar-hi, primer de tot has d’omplir la fitxa d’inscripció i enviar-la a:
http://jornades.uab.cat/workshopmrama/content/inscripcion
Preu de la inscripció:
Pràctiques (optatives): 90 € en total (40 € per a tots els estudiants de la UAB).
Resta del workshop: 250 € (o 150 €/1 dia), excepte:
• Estudiantes de la UAB: 30 € (més 20 € si volen el llibre).
• Personal de la UAB: 125 €.
• Estudiants de fora de la UAB: 160 € (o 100 €/1 dia).
• Subscriptors de la revista eurocarne, Técnicas de Laboratorio o Tecnifood: 210 €.
Descompte del 50% per a quatre socis de la ACCA amb una antiguitat superior a 3 anys.
Els estudiants hauran de presentar el document acreditatiu corresponent.
També és possible gestionar l’assistència a través de la Fundació Estatal per a la formació de treball.
Pagament de la inscripció:
Transferència bancària al compte, de ”la Caixa”, nº ES10 2100 0424 37 0200193047.
Fer constar “XVIII Workshop MRAMA” i nom i cognoms. Enviar el rebut per correu.