Xerrades informatives en línia sobre els Màsters Oficials en Turisme

Sessions informatives online pels Màsters Oficials de l'EUTDH

L'Escola ha organitzat els dies 3 i 4 de juny sessions informatives online sobre el Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, i el Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural. Inscripcions obertes.

30/04/2020

S'han programat dues sessions informatives online pel Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments i el Màster Oficial en Gestió d’Empreses Hoteleres, a càrrec de les seves respectives coordinadores.

Aquestes són les pròximes xerrades que es faran:

  • Dimarts 3 de juny, a les 18h: Presentació del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural, a càrrec de la seva coordinadora, Maria Abril. INSCRIU-TE
  • Dimecres 4 de juny, a les 18h: Presentació del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, a càrrec de la seva coordinadora, José Maria Aguar. INSCRIU-TE

S'explicaran les principals característiques de la formació i es resoldran els dubtes dels assistents en referència a criteris de selecció, preinscripció, assignatures, pràctiques professionals, etc.

Les xerrades informatives online es fan a través de la plataforma Zoom. Les persones que s’hagin registrat rebran diversos recordatoris. El mateix dia de la sessió, 5 minuts abans de l’inici, els assistents rebran un enllaç per accedir a la xerrada virtual. Cal recordar que es necessita altaveu i micròfon. 

Per a més informació, podeu escriure un correu a: fuab.formacio.masters.oficials@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Estudiant fent un examen

Les PAU 2020 s'allargaran durant 4 dies, del 7 al 10 de juliol

Per complir amb les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries per prevenir la COVID-19, el Departament d'Universitats de la Generalitat ha determinat que la primera convocatòria de les PAU per al curs 2020-21 s'allargarà durant 4 dies, i es durà a terme del 7 al 10 de juliol (ambdós inclosos). La data per les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys es canvia i es celebrarà el 18 de juliol.

Totes les notícies