Xerrada informativa a la Facultat de Veterinària sobre el Programa Generació d’Idees

Smart food i generació d'idees

El Parc de Recerca de la UAB oferirà una sessió informativa sobre el programa Generació d’Idees que en aquesta 10a edició girarà entorn els projectes en smart food. Tindrà lloc el 13 de setembre a les 10 h.

05/09/2019

 

l Programa Generació d’Idees va dirigit al personal investigador de totes les disciplines i té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i ajudar al personal investigador i doctorand de tots els àmbits científics del campus UAB a trobar la millor aplicació a la seva recerca.
El Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) ha posat en marxa la desena edició d’aquest programa formatiu, que començarà el 16 d’octubre, i girarà entorn de l’smart food. La finalitat és fomentar sinergies entre personal investigador, empreses i entitats per generar projectes capaços d'oferir nous models de negoci en smart food des d’una perspectiva multidisciplinària. 
Des del PRUAB s’oferirà una sessió informativa a la Facultat de Veterinària per informar a tot el personal de la Facultat que pugui estar interessat: serà el divendres 13 de setembre a les 10 h al Seminari G de la Facultat de Veterinària de la UAB.
Descripció: Sessió informativa a la Facultat de Veterinària sobre la pròxima edició del Programa Generació d'Idees sobre smart food.
Data: Divendres 13 de setembre de 2019,  10.00 h
Lloc: Seminari G, Facultat de Veterinària, UAB.
Organitzador: Parc de Recerca UAB
Més informacióWeb del Programa Generació d'Idees

 

 

Notícies relacionades

Setmana Accés Obert

Setmana Internacional de l'Accés Obert 2019

Del 21 al 27 d'octubre se celebra arreu del món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l’accés obert (AO) en el món acadèmic i de la recerca.

 

Totes les notícies