Visita fàbrica Cola Cao

03/05/2017
La visita forma part de les activitats pràctiques de l'assignatura "Begudes i aliments d'origen vegetal", de 4t curs del grau de CTA.
La visita fou a càrrec de la Sra. M. Lluïsa Pérez (cap del Servei d'Anàlisis i Assegurament de la Qualitat), el Sr. Joaquim Cabrera (Director Tècnic), el Sr. Joaquín Perea (cap de Fàbrica) i la Sra. Isabel Peralta (cap de Gestió de la Qualitat), i va estar estructurada seguint aquest esquema: (i) presentació de l'empresa; (ii) presentació de les primeres matèries, el producte final, el procés d'elaboració, etc.; (iii) visita al laboratori de qualitat; (iv) visita a la fàbrica; (v) tast de productes; (vi) entrega d'obsequis; (vii) foto de grup.
Les visites a empreses alimentàries són una manera molt profitosa d'apropar els estudiants a la realitat de la indústria; donar-los a conèixer els tractaments, la preparació i el processament dels aliments, les anàlisis i els controls a què se sotmeten, etc.; i/o reforçar els continguts teòrics de l'assignatura.